2777
2789
عنوان

کسی تا حالا

120 بازدید | 10 پست

دوستان کسی تا حالا به بچه زیر یکسالش شیر گاو داده ؟پسر من 9 ماهشه سه ماهه که میره مهد اصلا شیر خشک نمی خوره .اما گاهی که من یا خواهرش شیر می خوریم خیلی مایله که بخوره.منم دو بار اندازه دو قاشق بهش دادم .چیزی نشده اما می ترسم بهش بدم .اگه کسی تجربه اش رو داره میاد کمک کنه؟

«أَلا بِذِکرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ القُلُوبُ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضی بچه ها را که شیر مادر میخورن دیدم بهشون میدن ،دو قلو های داداشم همش شیر گاو میخوردن تازه از این کیلویی ها

خدایا به من بفهمان که بی تو چه میشوم اما نشانم نده......خدایا هم به من بفهمان هم نشانم بده که با تو چه میشوم

تا زير دو سال بهتره ندين... فقط در حد فرني و سوپ خوبه... چون در آينده سيستم گوارش بچه رو خراب ميكنه و آلرژي مياره... شيرخشكشو عوض كن... شايدم رفلاكس ميكنه اذيت ميشه و به خاطر اين نمي خوره...

زنی که زیبایی اندیشه پیدا کرده باشد زیبایی تنش را نشان نمی دهد. دکتر شریعتی

بهتره تا يكسالش نشده شير گاو ندي. حساسيت زا هست.

بهداشت و دكتر گفتن ك به بچه زير يك سال هيچ نوع لبنياتي نبايد داد. من خودم بعد يكسالگي گذاشتم شير بخورن. 

دنیاپر اﺳﺖ ، اﺯ اﻧﺴﺎﻥ ﻫﺎی ﺧﻮﺏ . . .اﮔﺮ ﻧﺘﻮاﻧﺴﺘﻲ اﻧﺴﺎﻥ ﺧﻮﺏ ﭘﻴﺪا کنی !!!ﺧﻮﺩﺕ ﻳکی اﺯ ﺁﻧﻬﺎ ﺑﺎش                          
بعضی بچه ها را که شیر مادر میخورن دیدم بهشون میدن ،دو قلو های داداشم همش شیر گاو میخوردن تازه از این ...

منم آشنا دارم از دامداری شیر مطمئن میارن  کل مصرف خونمون از همونه .ماست هم خودم درست می کنم .کل مواد غذایی خونمون طبیعیه چون همسرم آقای سلامته 

تا زير دو سال بهتره ندين... فقط در حد فرني و سوپ خوبه... چون در آينده سيستم گوارش بچه رو خراب ميكنه ...

نه کلا از 40 روزگی یهویی پشت به شیرخشک کردو دیگه نخورد قبلش می خورد اما الان نه شیر خشک نه فرنی نه حریره .هر چیزی که طعم شیرخشک بده نمی خوره