2777
2789

تو عقدپسرخالمم كفشام پاهامو اذيت ميكرد درشون آوردم رقصيدم بعدم لنگه كفشم گم شد يه ملت داشتن دنبال كفش من ميگشتن

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تو عروسی خودم داشتم میخوردم زمین.یعنی اگه همسرم نبود نقش زمین میشدم.قشنگ لیز خوردم ولی زمین نخورد ...

منم توعروسیه خودم چندبار لیزخوردم اما مثل عروسیه داداشم پخش زمین نشدم 

دیگه روم نمیشد بیام وسط 😂😂

۶ساله منتظرم بی بی چک دوخط ببینم بایه شکم قلمبه میشه برام دعاکنید منم مادربشم ☺ 

من توعروسی دخترعموم رسم داریم چن تا سینی ببریم توسینی ها میوه ولباس و کاشه شکلات و و...اینابود یکیشودادن  ب من  بردیم براطرف داماد اونجاهم خیلی شلوغ بود منم بایکی ازسینی ها ک کاسه شکلات وچن چیز شکستنی بود رقصیدم سرخوردم جلو اون همه جمعیت ولوشدم زمین همش شکست یعنی مردمااا

انگشتت فقط جای یک حلقه دارد دلت را دربه در میکنی برای چه؟؟
خیلی حرفم زشت بود که گفتم دست خودم نبود!!!! باور کن تا صب همش تو فکر این حرف بود هی میگم اخه این چی ...

نه بابا خیلی بد نبود.ادم که با همسرش از این حرفا نداره.میگفتی اشتباه شنیدم حرفتو و هردو کلی میخندیدین.

وااای یکی دیگه یادم اومد..

یه شب قبل عروسی یکی از پسرعمه هااام همه جمع بودیم خونه ی عمه ی گرااام

یه دختر عمه دارم کلا جوگیره شدید...همه جا میخواد متفاوت باشه..همه داشتن وسط میرقصیدن اینم میرقصید...بقیه رقصشون قشنگ تر بود یهو وایساد،تکون نخورد بعد داد زد همه برییییید کناااار

یهووو وسط خونه شروع کرد به پشتک زدن...خدا شاهده همه زناااا😦😦😦

چایت را بنوش؛ نگران فردا نباش...از گندمزار من و تو مشتی کاه می ماند برای بادها...نیما یوشیج
وااای یکی دیگه یادم اومد.. یه شب قبل عروسی یکی از پسرعمه هااام همه جمع بودیم خونه ی عمه ی گرااام ی ...

تو رو خدا کنترلش کن اون گند بزنه واسه تو هم بده فامیلته😂😂😂😂

منم توعروسیه خودم چندبار لیزخوردم اما مثل عروسیه داداشم پخش زمین نشدم  دیگه روم نمیشد بیام وسط ...

پس شمام مثل من با کفش پاشنه بلند مشکل داری.من کفش پاشنه بلند بپوشم و لیز نخورم یا پام پیچ نخوره اصلا نمیشه .خخخ

نه بابا خیلی بد نبود.ادم که با همسرش از این حرفا نداره.میگفتی اشتباه شنیدم حرفتو و هردو کلی میخندیدی ...

خوب شب عروسی بود و منم استرس داشتم واسه تالار و مراسمو این چیزا بعدشم خودمم نمیفهمیدم چی میگم همش همسرم میخندید میگفت حالا چیزی نشده که :|

(بـــژی کـــورد)دیــاکو تو بهــترین اتــفاق زندگــیمی