2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ی پسردایی دارم ک ازش فرار مینم و میترسم ازش چون جریان ها داره......... بعد وسط عروسی یکی فامیلا ...

وای منم ایتقد از این سکته ها زدم از ترس همسرم هههههه

(بـــژی کـــورد)دیــاکو تو بهــترین اتــفاق زندگــیمی

پسرعموم فیلمبردار بود من عاشقش بودم از اول تا اخر فیلم به دوربین نگاه کردم نیشم بازه 

الان فیلمو میبینم خیییییلی ضایعش

جواب آدمای معلوم الحال رو نمیدم پس اگه حتی فحش دادی و جوابی نگرفتی بدون جز این دسته ای
ببخشید ولی خیلی جالب بود پوکیدم از خنده😐😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خودمم یادم میفتم میخوام سرموبکوبم به دیوار مادرشوهرم ازون پشت جیغ کشید یاابوالفضل فکر کرد غش کردم 😂

۶ساله منتظرم بی بی چک دوخط ببینم بایه شکم قلمبه میشه برام دعاکنید منم مادربشم ☺ 
من تو عروسیه داداشم وسط مجلس دقیقا جایی که همه میرقصن داشتم میرقصیدم لیزخوردم افتادم زمین 😣اون وسط ...

آدم تو عروسی داداشش جو گیر میشه بعد عروسی تازه میفهمه چی کرده😂

دختر تو شاهکاری حالا واقعا چرا دیوار و ماچ کردی😁😁😁

خیلی حرفم زشت بود که گفتم دست خودم نبود!!!! باور کن تا صب همش تو فکر این حرف بود هی میگم اخه این چی بود من گفته این چه حرفی بود زدم هههه

(بـــژی کـــورد)دیــاکو تو بهــترین اتــفاق زندگــیمی

عروسی پسرعمم بود دخترعمم رو گرفته بود خلاصه همه کلی شور و شوق داشتیم

یکی از دخترعمه هام بیست سالشه کفش پاشنه ده سانتی پاش بود دست دومادم گرفته بود داشت میرقصید فیلمبردارم زوم روی این دوتا یهو پاشنه کفشش دراومد...چپکی شد رو زمین

چایت را بنوش؛ نگران فردا نباش...از گندمزار من و تو مشتی کاه می ماند برای بادها...نیما یوشیج
من تو عروسیه داداشم وسط مجلس دقیقا جایی که همه میرقصن داشتم میرقصیدم لیزخوردم افتادم زمین 😣اون وسط ...

من تو عروسی خودم داشتم میخوردم زمین.یعنی اگه همسرم نبود نقش زمین میشدم.قشنگ لیز خوردم ولی زمین نخوردم

من توعروسي پسرخاله شوهرسابقم داشتيم باخواهرشوهرم ميرقصيديم شوهرمم خيلي بددل بود يهوخواهرش گفت واي انگاردوربين روشنه منم برگشتم مثل منگولادتودوربين نگام كردم وگفتم نه خاموشه خواهرشوهرمم ميخنده وتو دوربين نگاه ميكنه ميگه شانست گفت وگرنه محمدميكشتت همه ايناضبط شده بود خخخخخخ

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

چند ماه پیش ما عروسی یکی از فامیلای نزدیکمون رفتیم عروس داشت میچرخید هی چرخید هی چرخید نه یه با نه دو بار نه سه بار (پشت سر هم) یه دفعه ولو شد😊 حالا دیگه مگه میتونطتیم بلندش کنیم ! از بس که سرش گیج بود

🧸🤎

آدم تو عروسی داداشش جو گیر میشه بعد عروسی تازه میفهمه چی کرده😂

من انگاری مست بودم 

آخرشم بامادرشوهرم دعوام افتاد تا۴ماه قهربودیم😂😂😂

۶ساله منتظرم بی بی چک دوخط ببینم بایه شکم قلمبه میشه برام دعاکنید منم مادربشم ☺ 
عروسی پسرعمم بود دخترعمم رو گرفته بود خلاصه همه کلی شور و شوق داشتیم یکی از دخترعمه هام بیست سالشه ...

آه عروس گرفتتش

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂