2777
2789
عنوان

بیاید یه کلمه بگین واستون متن ادبی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 61 پست
رفته ای ،اما عطر و خاطرات تو که بوی شاپو تخم مرغی داروگر را می‌داد در گوشه ای از حمام زنده است 🥲� ...

🤣

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صبر

برای تمام رنج هایی که میبری صبر کن 

صبر اوج احترام به حکمت خداست

بسلامتی 3 لاشی    قاضی، متهم، ناشی.                       بسلامتی 3 دلبر     مادرم، پدرم، عشقم.                       بسلامتی 3 کس    ناموس، رفیق، وطن.                       بسلامتی 3 همراه   پیکم، گوشیم، رفیقم.                     بسلامتی 3 مکان    خونه، قبرم، قلبش❤️🥂🥂🥂🥂

این ک توی نت بود ولی قشنگ بود

اره نت سرچ کردم 😂

خدایی سخت بود 

بسلامتی 3 لاشی    قاضی، متهم، ناشی.                       بسلامتی 3 دلبر     مادرم، پدرم، عشقم.                       بسلامتی 3 کس    ناموس، رفیق، وطن.                       بسلامتی 3 همراه   پیکم، گوشیم، رفیقم.                     بسلامتی 3 مکان    خونه، قبرم، قلبش❤️🥂🥂🥂🥂

اره نت سرچ کردم 😂خدایی سخت بود

صبر برای من یعنی گذشتن از تمام دردهای ناگذشتنیم 

صبررا من مینویسم صبر ولی تو درد معنا کن 

سخت گذشت تا گذشت ولی همان ک گذشت دل را تصلا میداد ک در پس این گذشتن ها زمان درد را میشورد و شادی را ب روی زخم ها میپاشد 

هرچی دوست داری بساز

خبر ازدواجم را بوق و کرنا کرده ای تا قلب خودت را جلا دهی؟ نمیدانی عمری جلویت هستم و خواهی مرد؟ 

صبر برای من یعنی گذشتن از تمام دردهای ناگذشتنیم صبررا من مینویسم صبر ولی تو درد معنا کن سخت گذشت تا ...

درس پس میدیم استاد 🌷