2777
2789
من فکر کردم میشه دو سه تومنی دلار هم خرید اخه یه سری شنیدم میگفتن زیر ۱۰ دلار نمیشه انگار!

من از وقتی دلار هزار تومن بود خریدم، هیچ موقع ندیدم بیان صرافی بگن مثلا دویست و ده دلار بده! برای ارز خارج کشور هم صد دلاری میدادن فقط

کم کم فهمیدم طلای دست دو رو از جای مطمئن بگیری بیشتر به نفع. چون صرافی ها گرون بشه ناز میکنن خرید ندارن

اما طلا رو زود میخرن

❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از وقتی دلار هزار تومن بود خریدم، هیچ موقع ندیدم بیان صرافی بگن مثلا دویست و ده دلار بده! برای ار ...

اهان مرسی ک گفتی 

طلا ک عالیه منم همیشه پس انداز میکنم بعد طلا میخرم. میگفتم این سری همون پس اندازمو ب دلار تبدیل کنم یه سودی هم اونجا کنم بعد بدمش ب طلا

اهان مرسی ک گفتی طلا ک عالیه منم همیشه پس انداز میکنم بعد طلا میخرم. میگفتم این سری همون پس اندازمو ...

فدات

الان که زیر ده میلیون ، نمیتونی دلار بخری

درثانی اگع توافق کنن دلار یه ذره میاد پایین.ولی قیمت طلا بیشتر جهانیه و با نرخ جهان بالا پایین میره

این بود تجربیات بنده. شب بخیر دیگه😄😄

❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی
فداتالان که زیر ده میلیون ، نمیتونی دلار بخریدرثانی اگع توافق کنن دلار یه ذره میاد پایین.ولی قیمت طل ...

اره همون میترسم دلار خیلی ریسکیه 

قربونت خیلی زحمت کشیدی شب بخیر 🖖🏻