k1234 مدیر عضویت: 1400/02/30 تعداد پست: 4481 عنوان چطور پس انداز کنم | مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 35 پست من اصلا نمیتونم تو کارت یا دستم پول نگه دارم بنظرتون پولایی ک دستم میادو بندازم قلک یا تبدیل به دلار کنم بعد پس انداز کنم؟ 1404/01/15 | 01:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
k1234 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/30 تعداد پست: 4481 طلای شکسته بخر بعضی جاها با 2درصد میدن اخه این باید چندماهی بگذره تا بتونم طلا بخرم. تا پول طلا جور شه میگم ب دلار تبدیلش نکنم بعد طلا؟
مادام_فلیچیتا عضویت: 1399/07/06 تعداد پست: 3474 من فکر کردم میشه دو سه تومنی دلار هم خرید اخه یه سری شنیدم میگفتن زیر ۱۰ دلار نمیشه انگار! من از وقتی دلار هزار تومن بود خریدم، هیچ موقع ندیدم بیان صرافی بگن مثلا دویست و ده دلار بده! برای ارز خارج کشور هم صد دلاری میدادن فقطکم کم فهمیدم طلای دست دو رو از جای مطمئن بگیری بیشتر به نفع. چون صرافی ها گرون بشه ناز میکنن خرید ندارناما طلا رو زود میخرن ❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی
k1234 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/30 تعداد پست: 4481 من از وقتی دلار هزار تومن بود خریدم، هیچ موقع ندیدم بیان صرافی بگن مثلا دویست و ده دلار بده! برای ار ... اهان مرسی ک گفتی طلا ک عالیه منم همیشه پس انداز میکنم بعد طلا میخرم. میگفتم این سری همون پس اندازمو ب دلار تبدیل کنم یه سودی هم اونجا کنم بعد بدمش ب طلا
مادام_فلیچیتا عضویت: 1399/07/06 تعداد پست: 3474 اهان مرسی ک گفتی طلا ک عالیه منم همیشه پس انداز میکنم بعد طلا میخرم. میگفتم این سری همون پس اندازمو ... فداتالان که زیر ده میلیون ، نمیتونی دلار بخریدرثانی اگع توافق کنن دلار یه ذره میاد پایین.ولی قیمت طلا بیشتر جهانیه و با نرخ جهان بالا پایین میرهاین بود تجربیات بنده. شب بخیر دیگه😄😄 ❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی
k1234 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/30 تعداد پست: 4481 فداتالان که زیر ده میلیون ، نمیتونی دلار بخریدرثانی اگع توافق کنن دلار یه ذره میاد پایین.ولی قیمت طل ... اره همون میترسم دلار خیلی ریسکیه قربونت خیلی زحمت کشیدی شب بخیر 🖖🏻
دلارا75 عضویت: 1401/12/20 تعداد پست: 9050 دلار حداقل چقدر میتونم بگیرم؟ محدودیت نداره؟ و باید از صرافی بگیرم حتما؟ بستگی ب صرافی داره بعضیاشون صددلاری میدن بعضی ها هم با دو سه میلیون میدن