mnbvcxzlkjhgf مدیر عضویت: 1400/11/06 تعداد پست: 519 عنوان سریال | مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 85 پست سریال کره قشنگ معرفی میکنین؟! پایانش خوش باشه زیادم اعصاب خوردکنی نباشه ‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 › 1404/01/14 | 23:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
jadehaner عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 13249 خیلی هم منطقیه اگ شوهرم بخاطر من نصف دریا رو شنا نکنه چ؟؟؟؟ یعنی اصلاااااا پرام ریخت اصلا احتمال نمیدادم برگرده😭😭😭😭بعد چقدر قشنگ همو بغل کردن بعدش خدای مننننننننخدایا یه گوانشیک ورژن پولدارشو به من بده😭😭 🫶
mnbvcxzlkjhgf مدیر استارتر عضویت: 1400/11/06 تعداد پست: 519 خیلی هم منطقیه اگ شوهرم بخاطر من نصف دریا رو شنا نکنه چ؟؟؟؟ ولی عزیزترینم>>>> پسره خیلی خوب بود🥲 ‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 ›
mnbvcxzlkjhgf مدیر استارتر عضویت: 1400/11/06 تعداد پست: 519 یعنی اصلاااااا پرام ریخت اصلا احتمال نمیدادم برگرده😭😭😭😭بعد چقدر قشنگ همو بغل کردن بعدش خدای مننن ... با این سریالایی که میبینم شوهر اینطوری گیرم نیاد خودمو میکشم ‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 ›
army_parandam عضویت: 1401/04/11 تعداد پست: 40280 یعنی اصلاااااا پرام ریخت اصلا احتمال نمیدادم برگرده😭😭😭😭بعد چقدر قشنگ همو بغل کردن بعدش خدای مننن ... اروم باش ارومممممخیلی دیگ اکلیلی شدی ت ی چیز منطقی میخوای میرسی من ی شوهر مث فیلم آیدل بهشتی میخوام🙄🙄🙄
mnbvcxzlkjhgf مدیر استارتر عضویت: 1400/11/06 تعداد پست: 519 اروم اش ارومممممخیلی دیگ اکلیلی شدی ت ی چیز منطقی میخوای میرسی من ی شوهر مث فیلم آیدل بهشتی میخوام� ... ایدل بهشتی قشنگ؟! ‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 ›
army_parandam عضویت: 1401/04/11 تعداد پست: 40280 ولی عزیزترینم>>>> پسره خیلی خوب بود🥲 ندیدم هنو شما ها چ خواسته های منطقی و واقعی دارین من ی چ مث آیدل بهشتی یا شیطان من یا روباه نه دم میخوام 🤣
army_parandam عضویت: 1401/04/11 تعداد پست: 40280 ایدل بهشتی قشنگ؟! اره بدک نبود ت این ژانر میخوای شیطان من بهتره
jadehaner عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 13249 مرسییی بازم اگه سراغ داری معرفی کن تاریخی هم بود بود سریال تاریخی من اینا رو دوست دارمملکه تاجگذاراقای ملکهافسانه نوکدوافسانه بانو اوکشاهزاده صد روزه من 🫶
mnbvcxzlkjhgf مدیر استارتر عضویت: 1400/11/06 تعداد پست: 519 سریال تاریخی من اینا رو دوست دارمملکه تاجگذاراقای ملکهافسانه نوکدوافسانه بانو اوکشاهزاده صد روزه من دیدم همرو ‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 ›
jadehaner عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 13249 اروم باش ارومممممخیلی دیگ اکلیلی شدی ت ی چیز منطقی میخوای میرسی من ی شوهر مث فیلم آیدل بهشتی میخوام ... جرررررردادا من یه شوهر مثل سونگ کانگ میخوام که خونه رو تمیز کنه😂😂😂😂 🫶
mnbvcxzlkjhgf مدیر استارتر عضویت: 1400/11/06 تعداد پست: 519 ندیدم هنو شما ها چ خواسته های منطقی و واقعی دارین من ی چ مث آیدل بهشتی یا شیطان من یا روباه نه دم می ... روباه نه دمو ندیدم چطوره قشنگه؟! پایانش چی؟! نوشته بود ژانر ترسناکه واقعا ترسناکه؟! ‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 ›
mnbvcxzlkjhgf مدیر استارتر عضویت: 1400/11/06 تعداد پست: 519 اره بدک نبود ت این ژانر میخوای شیطان من بهتره دیدمش ‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 ›
jadehaner عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 13249 دیدم همرو عهههه چه خوووووببببیکی دیگه از سریال های مورد علاقه من youth of may عه خیلی قشنگه خیلییییییی خیلییییییییییکیلو کیلو اشک ریختم سرش به علاوه دو هفته افسردگی ولی عاشقشمممیعنی همیشه یه گوشه توی قلبم این سریال میمونه🥲🥲🥲 🫶