بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای پرامممم صبر کن دیشب خیلی اتفاقیییی دستم خورد و این کپی شد تو کلیپ بردم فکر کنم برای توعه👁👄👁😭😂😂
سریال مامان بد The Good Bad Mother 2023 در مورد یک مادر تنها به نام یانگ سون میباشد که پسرش کانگ هو را به تنهایی بزرگ کرده است. یانگ سون با وجود عشقی که به فرزندش داشت، در تربیت او بسیار سختگیر بود و همین موضوع باعث شد تا کانگ هو او را به عنوان یک مادر سنگدل ببیند. حال کانگ هو تبدیل به یک دادستان خونسرد شده و از مادرش فاصله میگیرد، اما یک تصادف غیرمنتظره باعث میشود کانگ هو حافظه خود را از دست داده و ذهنش به دوران کودکی بازگردد…
وای سیسی😂🥺😭🥲🤧 دست رو دلم نزار اصلا گوانشیک رو میبینم اکلیل بالا میارمچرا شوهر اینجوری گیر من نم ...
این فیلما استانداردامونو برده بالا
من ی مدت بی آل میدیدم ب امید اینکه استانداردام بیاد پایین ولی وحشتناک تر بالا رفت 🙄🙄🙄🙄🙄 وقتی با ی پسر میتونه انقدر عاشقانه برخورد کنه و مث تاج روی سر باهاش برخورد کنه پ چرا با ی دختر نتونه🗿🗿🗿
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.
داستان جالب نیس چون همش میخواد ب اون محتوای عشقی و ۱۸+ بپردازن بعد باید حواسشون باشه ب عده ای بر نخوره کار خوب در نمیاد
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.