2777
2789
اره منم ادیت ها رو میبینم حس میکنم خوب تموم میشه سریالش این سبکیه که هم باهاش گریه میکنی هم میخندی ا ...

دونده دوست داشتنیو تازه تموم کردم اونم سبکش خیلی خوب بود

‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 ›

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک توضیح؟!

وای پرامممم صبر کن دیشب خیلی اتفاقیییی دستم خورد و این کپی شد تو کلیپ بردم فکر کنم برای توعه👁👄👁😭😂😂

سریال مامان بد The Good Bad Mother 2023 در مورد یک مادر تنها به نام یانگ سون می‌باشد که پسرش کانگ هو را به تنهایی بزرگ کرده است. یانگ سون با وجود عشقی که به فرزندش داشت، در تربیت او بسیار سختگیر بود و همین موضوع باعث شد تا کانگ هو او را به عنوان یک مادر سنگدل ببیند. حال کانگ هو تبدیل به یک دادستان خونسرد شده و از مادرش فاصله می‌گیرد، اما یک تصادف غیرمنتظره باعث می‌شود کانگ هو حافظه خود را از دست داده و ذهنش به دوران کودکی بازگردد…

🫶

وای پرامممم صبر کن دیشب خیلی اتفاقیییی دستم خورد و این کپی شد تو کلیپ بردم فکر کنم برای توعه👁👄👁😭 ...

پایانش خوشه دیگه؟! 

وای سیسی😂🥺😭🥲🤧 دست رو دلم نزار اصلا گوانشیک رو میبینم اکلیل بالا میارمچرا شوهر اینجوری گیر من نم ...

این فیلما استانداردامونو برده بالا 

من ی مدت بی آل میدیدم ب امید اینکه استانداردام بیاد پایین ولی وحشتناک تر بالا رفت 🙄🙄🙄🙄🙄 وقتی با ی پسر میتونه انقدر عاشقانه برخورد کنه و مث تاج روی سر باهاش برخورد کنه پ چرا با ی دختر نتونه🗿🗿🗿

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

این فیلما استانداردامونو برده بالا من ی مدت بی آل میدیدم ب امید اینکه استانداردام بیاد پایین ولی وحش ...

بی ال سریالاش بنظرم مزخرفه🥲🤍😂

دونده دوست داشتنیو تازه تموم کردم اونم سبکش خیلی خوب بود

دونده دوست داشتنی رو اگه دیدی 

بشین الان سریال a time called you رو ببین

اینم همون سبکه و همون وایب چون دختره از اینده برمیگرده گذشته دقیقا همون سال هزار و نهصد و نود و خوردی

و خیلیییی قشنگهههه

هم عاشقانه است هم رمانتیک هم دبیرستانی هم جنایی هم راز الود

🫶

دونده دوست داشتنی رو اگه دیدی بشین الان سریال a time called you رو ببیناینم همون سبکه و همون وایب چو ...

خیلی جناییه؟! میخوام در حد همین دونده باشه نه بیشتر عاشقاتش بیشتر باشه

بی ال سریالاش بنظرم مزخرفه🥲🤍😂

ن اتفاقا خوبه بازیگرا نور پردازی و... 

داستان جالب نیس چون همش میخواد ب اون محتوای عشقی و ۱۸+ بپردازن بعد باید حواسشون باشه ب عده ای بر نخوره کار خوب در نمیاد 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

خیلی جناییه؟! میخوام در حد همین دونده باشه نه بیشتر عاشقاتش بیشتر باشه

نهه اصلاااا تو فاز جنایی نیست درواقع به این جنایی نمیگن اشتباه گفتم اینجا جاش نبود😂😑

خیالت راحت باشه عاشقانه است

🫶

دارک شد👁👄👁منطگیه

خیلی هم منطقیه 

اگ شوهرم بخاطر من نصف دریا رو شنا نکنه چ؟؟؟؟

نهه اصلاااا تو فاز جنایی نیست درواقع به این جنایی نمیگن اشتباه گفتم اینجا جاش نبود😂😑خیالت راحت باش ...

مرسییی بازم اگه سراغ داری معرفی کن تاریخی هم بود بود