2777
2789
خیلی هم منطقیه اگ شوهرم بخاطر من نصف دریا رو شنا نکنه چ؟؟؟؟

یعنی اصلاااااا پرام ریخت اصلا احتمال نمیدادم برگرده😭😭😭😭

بعد چقدر قشنگ همو بغل کردن بعدش خدای منننننننن

خدایا یه گوانشیک ورژن پولدارشو به من بده😭😭

🫶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی اصلاااااا پرام ریخت اصلا احتمال نمیدادم برگرده😭😭😭😭بعد چقدر قشنگ همو بغل کردن بعدش خدای مننن ...

با این سریالایی که میبینم شوهر  اینطوری گیرم نیاد خودمو میکشم 

‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 ›
یعنی اصلاااااا پرام ریخت اصلا احتمال نمیدادم برگرده😭😭😭😭بعد چقدر قشنگ همو بغل کردن بعدش خدای مننن ...

اروم باش اروممممم

خیلی دیگ اکلیلی شدی 

ت ی چیز منطقی میخوای میرسی 

من ی شوهر  مث فیلم آیدل بهشتی میخوام🙄🙄🙄

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

اروم اش ارومممممخیلی دیگ اکلیلی شدی ت ی چیز منطقی میخوای میرسی من ی شوهر مث فیلم آیدل بهشتی میخوام� ...

ایدل بهشتی قشنگ؟! 

ولی عزیزترینم>>>> پسره خیلی خوب بود🥲

ندیدم هنو 

شما ها چ خواسته های منطقی و واقعی دارین من ی چ مث آیدل بهشتی یا شیطان من یا روباه نه دم میخوام 🤣

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

ایدل بهشتی قشنگ؟!

اره بدک نبود ت این ژانر میخوای شیطان من بهتره 

اروم باش ارومممممخیلی دیگ اکلیلی شدی ت ی چیز منطقی میخوای میرسی من ی شوهر مث فیلم آیدل بهشتی میخوام ...

جرررررر

دادا من یه شوهر مثل سونگ کانگ میخوام که خونه رو تمیز کنه😂😂😂😂

🫶

ندیدم هنو شما ها چ خواسته های منطقی و واقعی دارین من ی چ مث آیدل بهشتی یا شیطان من یا روباه نه دم می ...

روباه نه دمو ندیدم چطوره قشنگه؟! پایانش چی؟! نوشته بود ژانر ترسناکه واقعا ترسناکه؟! 

دیدم همرو

عهههه چه خوووووبببب

یکی دیگه از سریال های مورد علاقه من youth of may عه 

خیلی قشنگه خیلییییییی خیلیییییییییی

کیلو کیلو اشک ریختم سرش به علاوه دو هفته افسردگی 

ولی عاشقشممم

یعنی همیشه یه گوشه توی قلبم این سریال میمونه🥲🥲🥲

🫶