2777
2789
عنوان

4روز تاخییر و بی بی چک منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 60 پست
من برعکس بی حالم ولی کاملا بی خواب 3شبه نخوابیدم حتی روزاش .... چرا نمیشیم پس ...شما هم نمیخوای ؟ 😔

اره منم نمیخوام چون اصلا انادگیشوندارم وتست های قبل از بارداری رو نرفتم الانم اصلا شرایط بچه دارشدن نداریم بازم هرچی خدا بخواد😢😢😢😢😢

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره منم نمیخوام چون اصلا انادگیشوندارم وتست های قبل از بارداری رو نرفتم الانم اصلا شرایط بچه دارشدن ...

اگه بچه نداری و باردار بودی نگهش دار سقط بچه اول یکم ریسکه من یه پسر دارم اگه امادگی مالی داشتم و میفهمیدم باردارم عمممرررررا بندازم 

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
اگه بچه نداری و باردار بودی نگهش دار سقط بچه اول یکم ریسکه من یه پسر دارم اگه امادگی مالی داشتم و می ...

ممنون عزیزم نه به سقط فکرنمیکنم فقط دعا میکنم باردارنباشم حتما ازعوارض قرص های لونژیل هست فال نیک بزنیم تا اتفاقای خوب بیفته😊😊😊😊😊😊

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

منم پسر دارم یه هفته بعد تاخیر پری مثبت شد اونم خیلی کمرنگ... تازه خونم که منفی شد . سر پسر کلا بتا ...

منم 4رو  تاخیر دا م و تا یه روز بعد از تاخیر بی بی منفی بود دیگه امتحان نکردم.سینه درد دارم و هیچ ترشح و...ندارم.ممکن باردار باشم؟

خدایا ممنون بخاطر هدیه ای که بهمون دادی.
شوهرم همشششش میگه برو قرص بخور میگم عوارض داره میگه دستگاه بذار میگم نمیخوام اونم اذیت داره تو کاندو ...

ما هم همین چالش شما رو داشتیم.واقعا عین شما.سر این خدا خواسته بود.

میشه از علایمتون بگید.یعنی قبل ده رو  بی بی اا منفی بود.آز ندادین؟

نه چون همش همسر میگفت من مطمئنم از حودم فکر میکردم تاخیره نرفتم آزمایش.خیلی خستگی داشتم.حالت کشش تو ناحیه ی زیر شکم.همش خمیازه.مزه ترش دهنم کلافه ام کرده بود.و تکرر ادرار خیلی هم آب میخوردم یعنی همش هلاک آب بودم.دیگه گفتم حتما باردارم

نه چون همش همسر میگفت من مطمئنم از حودم فکر میکردم تاخیره نرفتم آزمایش.خیلی خستگی داشتم.حالت کشش تو ...

منم خستگی و خواب رو دارو.همیشه دارم البته.خخخ.با درد سینه و یکمی احساس خفگی و تهوع تو گلو

خدایا ممنون بخاطر هدیه ای که بهمون دادی.