2777
2789
عنوان

4روز تاخییر و بی بی چک منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 60 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

علایم دسگه نداری؟؟ مثلا وقتی غذا میخوری احساس سنگینی تو معدت نمیکنی.. ترشح زرد رنگ نداری یا کمر درد ...

شکمم و لگنم و یکممم کمرم مثل نزدیک پریودی درد میکنه .. صبح ها هم دهنم ترش میشه معدم ترش میکنه یکم ... ولی مثلا تکرر ادرار و خستگی و تهوع ندارم 

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
سلام امروز روز دوم تاخير پرى من هست يعنى روز ٣٠ ام سيكلاام ٢٨ روزه است الان بى بى زدم منفى شد چيكار ...

تو هم مثل من صبر کن 3روز دیگه بذار ... زود میذاریم معمولا تا 7روز تاخییر میذارن 

شکمم و لگنم و یکممم کمرم مثل نزدیک پریودی درد میکنه .. صبح ها هم دهنم ترش میشه معدم ترش میکنه یکم .. ...

منم صبا ترش میکردم... اگه این بچه با این همه مراقبت و جلوگیری شما نطفش بسته شده باشه کارخداست

منم صبا ترش میکردم... اگه این بچه با این همه مراقبت و جلوگیری شما نطفش بسته شده باشه کارخداست

شوهرم همشششش میگه برو قرص بخور میگم عوارض داره میگه دستگاه بذار میگم نمیخوام اونم اذیت داره تو کاندوم بذار خب خیلیا میذارن مطمعن ترین و بی ضرره ... بخدا هرماه با استرس پری میشم  خسته شدم دیگه ... بهش میگم توکه میگی یدونه بسه پس رعایتشم بکن 

منم مثل شما ۴روزه ازموعدپریم میگذره تمام علایم عادت رو دارم ولی نمیدونم چرا عادت نمیشم احساس خستگی دارم واین روزاخیلی میخوابم منم ماه پیش قرص لونژیل خوردم😯😯😯😯😯😯

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

منم مثل شما ۴روزه ازموعدپریم میگذره تمام علایم عادت رو دارم ولی نمیدونم چرا عادت نمیشم احساس خستگی د ...

من برعکس بی حالم ولی کاملا بی خواب 3شبه نخوابیدم حتی روزاش .... چرا نمیشیم پس ...شما هم نمیخوای ؟ 😔

ان شالله شما دوست داريد تباشيد دعا كنيد من باشم😍

کاش مشکل مالی نداشتیم منم در انتظار مثبت بودنش بودم نه منفی بودنش ... ان شاء الله هستی ولی 3روز دیگه بزن