2777
2789
عنوان

4روز تاخییر و بی بی چک منفی

556 بازدید | 60 پست

سیکل هام 24 یا 25 روزه س ... 4روزه تاخییر دارم بی بی چکمم منفیه ... زیر شکمم تیر میکشه بد خواب شدم و لگنمم درد میکنه و یکمم ترشح سفید دارم ... سابقه داشتم زودتر بشم ولی دیرتر نه .... چه مارک بی بی چک درست نشون میده و کی امتحان کنم دوباره ؟ 

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
۳روز دیگه صبر کن عزیزم ۱هفته بشه.مدیکور میگن خوبه

من توی دی ماه 2بار لونژیل خوردم ممکنه بخاطر اون باشه ولی قبلن هم میخوردم عقب نمینداختم 

بنظرت رازیانه دم کنم بخورم ؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من توی دی ماه 2بار لونژیل خوردم ممکنه بخاطر اون باشه ولی قبلن هم میخوردم عقب نمینداختم  بنظرت ...

نهههه صبر کن سه روز چه عجله ای داری شاید نی نی تو دلت باشه و سقطش کنی با این کار

اگه پسر باشه همینطور دیر نشون میده بیبی چکت

نهههه صبر کن سه روز چه عجله ای داری شاید نی نی تو دلت باشه و سقطش کنی با این کار  اگه پسر باشه ...

نه اخه نی نی نمیخوام پسرم 2سالشه شوهرمم نمیخواد میگه این بشه 5ساله لااقل ... میگه یکم نفس بکشیم به خودمون برسیم بعدا شاااید .... اخه پسرمم 5روز تاخییر بی بی سریع مثبت شد در عرض چندثانیه ... واقعا ربطی به جنسیت داره ؟

احتمالا بخاطر اونه اینجوری به ریخته.اونم دوبار.اگه نی نی نمیخای بخور

خودم میخوام قند تو دلم اب میشه وقتی فکر میکنم ممکنه 1درصد نی نی داشته باشم ولی شوهرم میگه فعلا نه چون هم پسرم کوچیکه هم میگه به خودمون برسیم یکم 

منم پسر دارم یه هفته بعد تاخیر پری مثبت شد اونم خیلی کمرنگ... تازه خونم که منفی شد . سر پسر کلا بتا دیر میره بالا.... 

نمیدونم ولی هدیه خداست شاید موقعی که بخاین خ

دا بهتون نده