2777
2789
عنوان

درحال اقدامم خواهشا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 26 پست
اینم بگم که حس میکنم تکرر ادرار هم دارم چون امروز ذره آب خوردم یا تکون خوردم ادرار گرفتم🤦‍♀️

من برای بار دوم ضعف پا و تکرر ادرار داشتم فکر میکردم میخام پریود بشم ولی  باردار بودم 

دفعه اول هم سینه هام حساس بود ودرد میکرد 

انشاالله شماهم دامنت سبز بشه

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر متولد 82 هستی و تا ازدواج کردی اقدام کردی با دمتر و و.. کارت درست نیس. 

چون در واقع زندگی نکردی. و سریع خودتو بردی سمت دکتر و... 

باور کن یکی هست 35 سالگی ازدواج میکنه و فورا هم بچه دار میشه همش خواست خداست. 

من از روی تجربه م دارم خواهرانه بهت میگم. 

و اینم بگم شوهرمم ازم ۱۵ سال بزرگتره سال ۶۷ هستش منم زیاد اولش عجله نداشتم دکتر گفت اونایی که تنبلی دارن احتمال داره زودتر باردار بشن یاهم ۳ سال ۵ یا حتی ۱۰ سال منتظر بارداری هستن 

اگر متولد 82 هستی و تا ازدواج کردی اقدام کردی با دمتر و و.. کارت درست نیس. چون در واقع زندگی نکردی. ...

آره متولد ۸۲ هستم و ۱۷ سالگی نامزد کردم ۱۸ رفتم خونه خودم متاسفانه تو خانواده ما هر ۳ تا عمه هام تو ۲۵ سالگی کاملا یائسه شدن با وجود دارو و دکتر منم از اولین بار که پریود میشدم دوماه یکبار سه ماه یکبار پریود میشدم و بعد از اینکه خونه خودم رفتم دکتر پیشنهاد داد که وضع تخمدانهات زیاد خوب نیست البته یک سال بعد اینکه رفتم خونه خودم گفت اقدام کن و اصلا جلوگیری نکن و از اون موقع تا الان که اقدامم باردار نشدم

و اینم بگم شوهرمم ازم ۱۵ سال بزرگتره سال ۶۷ هستش منم زیاد اولش عجله نداشتم دکتر گفت اونایی که تنبلی ...

منو شوهرمم 10سال اختلاف داریم 

ولی خب بچه میخایم

برا سلامتی خودمو تو دلیم صلوات بفرسین سالم دنیا بیاد🫰

من تبریز هستم و اول پیش خانم دکتر نداشعاری رفتم دکتر خیلی خوبیه ولی برای دوران بارداری و زایمان 

دکتر دانایی دکتر حکیمی دکتر حمدی و ...دکتر موسی پور که الان تحت نظرشون هستم همشون آی وی اف گفتن بهم و گفتن طبیعی باردار نمیشی یا هم خیلی خیلی طول میکشه شوهرمم آزمایش اینا داداه با اینکه از من ۱۵ سال بزرگتره دکتر گفته کاملا سالم و هیچ موردی نداره و کاملا قویه اسپرمش

آره متولد ۸۲ هستم و ۱۷ سالگی نامزد کردم ۱۸ رفتم خونه خودم متاسفانه تو خانواده ما هر ۳ تا عمه هام تو ...

حلال کن عزیزم اگه ندونسته قضاوت کردم.عاخه خیلی دخترای جوان الان عجول شدن و نتیجه عکس میده. 

با تمام وجودم از خدا میخوام دامنتو سبز کنه. 

حتما ای وی اف کن. چنتا هم بذار

فرصتو از دست نده