2777
2789
عنوان

درحال اقدامم خواهشا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 26 پست
اینم بگم که حس میکنم تکرر ادرار هم دارم چون امروز ذره آب خوردم یا تکون خوردم ادرار گرفتم🤦‍♀️

من برای بار دوم ضعف پا و تکرر ادرار داشتم فکر میکردم میخام پریود بشم ولی  باردار بودم 

دفعه اول هم سینه هام حساس بود ودرد میکرد 

انشاالله شماهم دامنت سبز بشه

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر متولد 82 هستی و تا ازدواج کردی اقدام کردی با دمتر و و.. کارت درست نیس. 

چون در واقع زندگی نکردی. و سریع خودتو بردی سمت دکتر و... 

باور کن یکی هست 35 سالگی ازدواج میکنه و فورا هم بچه دار میشه همش خواست خداست. 

من از روی تجربه م دارم خواهرانه بهت میگم. 

و اینم بگم شوهرمم ازم ۱۵ سال بزرگتره سال ۶۷ هستش منم زیاد اولش عجله نداشتم دکتر گفت اونایی که تنبلی دارن احتمال داره زودتر باردار بشن یاهم ۳ سال ۵ یا حتی ۱۰ سال منتظر بارداری هستن 

اگر متولد 82 هستی و تا ازدواج کردی اقدام کردی با دمتر و و.. کارت درست نیس. چون در واقع زندگی نکردی. ...

آره متولد ۸۲ هستم و ۱۷ سالگی نامزد کردم ۱۸ رفتم خونه خودم متاسفانه تو خانواده ما هر ۳ تا عمه هام تو ۲۵ سالگی کاملا یائسه شدن با وجود دارو و دکتر منم از اولین بار که پریود میشدم دوماه یکبار سه ماه یکبار پریود میشدم و بعد از اینکه خونه خودم رفتم دکتر پیشنهاد داد که وضع تخمدانهات زیاد خوب نیست البته یک سال بعد اینکه رفتم خونه خودم گفت اقدام کن و اصلا جلوگیری نکن و از اون موقع تا الان که اقدامم باردار نشدم

من تبریز هستم و اول پیش خانم دکتر نداشعاری رفتم دکتر خیلی خوبیه ولی برای دوران بارداری و زایمان 

دکتر دانایی دکتر حکیمی دکتر حمدی و ...دکتر موسی پور که الان تحت نظرشون هستم همشون آی وی اف گفتن بهم و گفتن طبیعی باردار نمیشی یا هم خیلی خیلی طول میکشه شوهرمم آزمایش اینا داداه با اینکه از من ۱۵ سال بزرگتره دکتر گفته کاملا سالم و هیچ موردی نداره و کاملا قویه اسپرمش

آره متولد ۸۲ هستم و ۱۷ سالگی نامزد کردم ۱۸ رفتم خونه خودم متاسفانه تو خانواده ما هر ۳ تا عمه هام تو ...

حلال کن عزیزم اگه ندونسته قضاوت کردم.عاخه خیلی دخترای جوان الان عجول شدن و نتیجه عکس میده. 

با تمام وجودم از خدا میخوام دامنتو سبز کنه. 

حتما ای وی اف کن. چنتا هم بذار

فرصتو از دست نده

2790
2778
2791
2779
2792