2777
2789
عنوان

مامانم بخاطره درس کلی کتکم زد

750 بازدید | 40 پست

وسط تعطیلات گیر داده 

درس بخون سال دیکه کنکور داری 

بزار دولتی قبول شی فلان شی 

انقد گفت عصبیم کرد گفتم  اصلا به توچه دوست ندارم بخونم 

تازگیام وحشی شده 

با سیم شارژر انقد زد که کل بدنم قرمز شده 

😭💔

الان حق دارم دیگه برم خودمو ازپشت بودم بندازم آره حقو به من میدید؟

مامانت نباید میزد ولی حرف تو ام اشتباه بوده، به تو چه چیه 

بی ادبی که نباید بکنی، مادرته

🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»-                     ‌       ‌صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق میدم بهت

ولی این کارو نکنیا

یه ذره بخون گاهی وقتا

ولی سعی کن به یه بزرگ تر بگی قانعش کنه که از تابستون امسال وظیفه داری بخونی نه همین الان

من هنرمندم و در بند هنر آزادم…💚

کار مادرت خیلی زشت بود ولی همون لحظه جای عصبانیت 

آروم میگفتی مامان من برنامه ریزی کردم نگران نباش همه چیز رو به وقت و سر تایمش میخونم

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

اره یازدهم اصلا درس نمیخونم امتحان خردادم تجدیدی میارم که بیشتر حرص بخوره

مگه تو بخاطر مامانت درس میخونی که الان میخوای لج کنی؟

یادت باشه تنها کسی که میتونه آینده ات رو بسازه خودتی

خودتو نجااااات بده دختر 🥲

🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»-                     ‌       ‌صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧 

2790
2778
2791
2779
2792