2777
2789
عنوان

مامانم بخاطره درس کلی کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 40 پست
حق میدم بهتولی این کارو نکنیایه ذره بخون گاهی وقتاولی سعی کن به یه بزرگ تر بگی قانعش کنه که از تابست ...

اصلا نمیخونم به درک 

شده از خونه فرار میکنم 

بیرون بهتره حداقل کتکم نمیزنن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار مادرت خیلی زشت بود ولی همون لحظه جای عصبانیت آروم میگفتی مامان من برنامه ریزی کردم نگران نباش هم ...

انقد که میگه درس درس 

اگه خودش میخوند به جای لیسانس حداقل دکترا داشت 

بعد از من توقع داره خانم دکتر شم 

با این مامانی که من دارم فقط میتونم ۲ سال دیگه تیمارستان باشم

اهمیت نده و جوابش هم نده 

فقط به خودت و آیندت فکر کن، همین 🩷

🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»-                     ‌       ‌صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧 

معلومه خودتم بچه ی آرومی نیستی. وحشی شده یعنی چی

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

انقد که میگه درس درس اگه خودش میخوند به جای لیسانس حداقل دکترا داشت بعد از من توقع داره خانم دکتر شم

عزیزم میدونم ناراحتی و این سختگیری ها باعث اذیت تو میشن ولی مادرت نگران آینده تو هست میترسه که مبادا یروز تو زندگیت بخاطر اینکه نتونستی به جایی برسی حسابی حسرت بخوری

همیشه سعی کن دو روی سکه رو ببینی و خودت رو جای دیگران هم بذاری راحت تر میتونی کنار بیایی 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

اره یازدهم اصلا درس نمیخونم امتحان خردادم تجدیدی میارم که بیشتر حرص بخوره

ببین منم مادر یه دختر ۱۱ ساله هستم

به قدری آیندش برام مهمه که همش نگرانم

همش دوس دارم درس بخونه عالی باشه

کار مادرت خیلی بد بوده که شمارو زده

ولی باور کن به خاطر خودت بوده از دوست داشتت زیادشه که دوست داره موفق باشی

اگر بدونی درس خوندن چقدر مهمه

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین

عزیزم کار مامانت اونقدر بد بوده که قابل توجیح نیست و واسش متاسفم اما به خدا قسم دارم میبینم اگه نخونی سال های بعد آنچنان حسرتی میخوری که برات غیر قابل جبران من همسن و هم کیش و مثل خواهرتم به خدا با خودت لج نکن حداقل

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤