2777
2789
عنوان

جاری پزشک 🤒

| مشاهده متن کامل بحث + 6220 بازدید | 144 پست
من هرکاری کنم بالاخره میگن پزشکه فلانه

شوهرت در آمد ش خوبه؟ اون برادرشوهرت چی؟ خب بله رابطه رو سخت ممکنه کنه چون بالاخره یه پزشک درآمد بهتر و سطح زندگی بالاتری داره.... 

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤

هر چقدر هم بگم مهم نیست، ولی حتما یه سری چیزا ادمو ناراحت می‌کنه.

نه اینکه جاری آدم پزشک باشه ها نه، اینکه خانواده همسر تو رفتارشون فرق بزارن.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

درکت میکنم واقعا سخته منم کنار خیلی احساس بدی دارم واعتماد به نفس ام کم شده متاسفانه اما اینجوری نشون نده تو سرت وبالا بگیر واصلا توخودت نباش من خیلی هارو میشناسم پزشک اند اما واقعا خاکی ومهربون اند

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
اینا همش بهونسمن یکی از زنداییام مهندس برق ۴۰ سالشه کنکور داد الان ترم ۳ پزشکی عمومیه اگ بخای حتما ...

واقعا برا اسی کار خزی بگن از حسودی رفت اونم دکتر شد

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

من مهندسی برق میخونم رشتمم خیلی دوست دارم برام اهمیتی نداره جاریم پزشکه یا نه حتی اگر بیکارم باشم خواهر شوهر مادر شوهرم اصلا برام مهم نیست 

یه پزشکه دیگه مگه خداس که انقدر بزرگشون میکنید همین کارارو میکنید که فکر کردن خدانو ویزیت سنگین از مردم میگیرن

تکیه به عرش داده ای به این زمانه خیره ای چه قلب های سوخته چه روزگار تیره ای خیره به پست تر شدن خیره به خیره سر شدن خیر به حمله ور شدن خیره به خون جگر شدن به این همه فراعنه به برده داری نوین به خوردن تن جنین به این قساوت زمین مدرسه های بی پناه دخترکان بی گناه بیا کمک رسیده آه سنگدلان روسیاه دریده گان پر غضب دهان نجس و بی ادب مریض و واجب المطب قماش تجزیه طلب پشت به ساحت وطن در التماس اهرمن نمیزنی چرا بزن آه وطن وطن وطن صبر چگونه میکنی بر این همه جفا علی بغض چگونه میخوری یاد بده به ما علی

تنها راهش اینه استخدامی آموزش و پرورش شرکت کنی 

چون معلم زیاد میخوان 

همه رشته ها هم تقریبا شامل میشه 

نمی‌خواد هم دیگه درس بخونی 

آزمون میدی میری سر کلاس 

دانشجو معلم 🌱 از فضل خداست که یک معلّمم🌼

بعدم دوره پزشکا دیگه تموم شده والا حقوق جاری من از خاهرم ک ارایشگره کمتره

عزیزم این حرفو نزن جایگاه اجتماعی پزشک رو با ارایشگر عوض نکن...هر چقدر پول بیشتری بگیره یه ارایشگر ولی غیر قابل انکاره که پزشکی جایگاه بالاتری داره و قابل قیاس نیست

عزیزم خودتو درگیر این موضوع نکن. قرار نیست مدل زندگی همه آدما مثل هم باشه. بچسب به زندگی خودت و برای اونم آرزوی خوشبختی کن و اصلا دیگه به سطح بالا یا پایین بودنت توجه نکن. همسرت تو رو همینطوری که هستی پذیرفته و این کافیه☺️

خودت خودتو بالا بگیر برات مهم نباشه حرف شون و بگو منم اگه علاقه داشتم شاید میرفتم این رشته ولی خب عل ...

اعتمادبنفسمو ازم گرفتن حتی جرات ندارم یدونه استخدامی شرکت کنم

❤🤍❤

سعی نکن باش رقابت کنی تلخه ولی خب مسلما اون از شما بالاتره به لحاظ شان اجتماعی،شخصیتی رو نمیدونم

رقابت کنی فقط کیفیت زندگی خودت میاد پایین 

الان سراغ دارم همچین کسی رو هاااا 

جاریه پزشکه هرروز ازش بد میگه ولی خب ما اطرافیانش کاملا می‌فهمیم مشکل از خودشه متاسفانه نه جاری پزشکش

اره دقیقا بخصوص خانواده همسرم بعد قبولی خواهرش مامان باباش دیگه میخان پرواز کنن حالا دانشگاه آزاد می ...

نری تجربیا اولا که خیییلی سخته اگر یه وقت فک و فامیل شوهرت بفهمن خیلی بد میشه که رفتی کنکور دادی

تکیه به عرش داده ای به این زمانه خیره ای چه قلب های سوخته چه روزگار تیره ای خیره به پست تر شدن خیره به خیره سر شدن خیر به حمله ور شدن خیره به خون جگر شدن به این همه فراعنه به برده داری نوین به خوردن تن جنین به این قساوت زمین مدرسه های بی پناه دخترکان بی گناه بیا کمک رسیده آه سنگدلان روسیاه دریده گان پر غضب دهان نجس و بی ادب مریض و واجب المطب قماش تجزیه طلب پشت به ساحت وطن در التماس اهرمن نمیزنی چرا بزن آه وطن وطن وطن صبر چگونه میکنی بر این همه جفا علی بغض چگونه میخوری یاد بده به ما علی

عزیزم خودتو درگیر این موضوع نکن. قرار نیست مدل زندگی همه آدما مثل هم باشه. بچسب به زندگی خودت و برای ...

اره مشکل اینه همسرم‌منو پذیرفته خانوادش نه براهمین هی تحقیرم میکنن میزنن توسر شوهرم میگن ما برات انتخاب میکردیم کارمند بود فلان بود برادرشوهرمو باباش از عشق چند سالش جدا کرد 

❤🤍❤