2777
2789
عنوان

جاری پزشک 🤒

| مشاهده متن کامل بحث + 6220 بازدید | 144 پست
سن من از پیشرفت تو رشتم گذشته این بدتر مونده تو گلوم من چیکارکنم

ببخشید ولی این حرف شمارو مادر من هم میزدن همیشه ولی جواب من این بود شما تا شصت هفتاد سالگی قرارها زندگی کنین اکه همین الان برای پیشرفت خودتون تلاش کنین بازم سی چهل سال وقت دارین که از ماحصل تلاشاتون استفاده کنین یعنی چی این جمله که سنم گذشته؟حتی این تلاشها علاوه بر اینکه از نظر روحی. روانی به خودتون کمک می‌کنه و حالتونو بهتر می‌کنه خیلی حس مثبتی به بچه هاتون و همسرتون هم میده و کمک می‌کنه به پیشرفت و استقلالشان در آینده 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
من خانه دارم جاریمم پزشکه مشکلی باهم نداریم تازه وقتی فهمیدم پزشکه خوشال شدم چون سه تا جاری دیگم خیل ...

من چون دوست خواهر شوهرمه ناراحتم،قطعا اون نمیزاره رابطه عادی پیش بره

❤🤍❤

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بچسبب زندگیخودت حال خودتو خوب کن بخدا ارزش نداره ثانیه ای از زندگیتو بخاطر دیگران هدر بدی.. و اینکه ...

حرفتوون صحیح ولی خانواده همسرم کلا این مدلی هستن حالا من میدونم هی تیکه کنایه بار من میکنن

❤🤍❤
ببخشید ولی این حرف شمارو مادر من هم میزدن همیشه ولی جواب من این بود شما تا شصت هفتاد سالگی قرارها زن ...

اره درسته باید منم حداقل استخدامی چیزی بشم ولی به هرحال تو جامعه ما پرستیژ اجتماعی دکتر بسیار بالاس نمیدونم چرا

❤🤍❤

با اجازه استاتر 

دوستای عزیزم ختم چهل هزار صلوات داریم در ایتا 

برای شرکت به تاپیک آخرم سر بزنید  انشالله حاجت روا بشید 💚

و یا لینک زیر رو باز کنید

eitaa.com/joinchat/1629947006Cdd8fdf10e3
اره درسته باید منم حداقل استخدامی چیزی بشم ولی به هرحال تو جامعه ما پرستیژ اجتماعی دکتر بسیار بالاس ...

ولی به نظرم پرستیژ اجتماعی کشی که داره همه جوره برای خودشو زندگیش تلاش می‌کنه خیلی بالاتره سعی کنین احساس رضایت رو تو خودتون ایجاد کنین و پزشکی رو انقد بولد نکنین همه آدما تو هر جایگاهی باارزش هستن چون براش جنگیدن  موفق باشین🙏❤️

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
اخه خانوادش هی منو تحقیر میکنن قبلا هم سابقه داشتن میدونم

خودت خودتو بالا بگیر برات مهم نباشه حرف شون و بگو منم اگه علاقه داشتم شاید میرفتم این رشته ولی خب علاقه یه چیز قلبی هست و من ترجیحم رشته دیگه ای بوده 

سعی کن تو همون رشته خودت ادامه تحصیل بدی دانشگاه خوب یا بری سرکار

دنبال چی میگردی؟

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز