2777
2789
عنوان

جاری پزشک 🤒

| مشاهده متن کامل بحث + 6236 بازدید | 144 پست
من بودم خیلی حسودیم میشد. جاری ندارم ولی زنداداشم حسابداره حسودیم میشه . حسادت یک احساس طبیعی هس دست ...

من علاوه بر موقعیت اجتماعی جاری قراره سرکوفتم بشنوم

❤🤍❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جاریا همینطوری که خانه دارن فیس و افادشون اسمون هفتم پاره میکنه چه برسه گوهی بشن

( عذر خواهم انقدر از جاری و مادرشوهر و خواهر شوهر خوردم که نمیتونم فوش ندم)

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی مردک مادر ثابت پدر متغییر تو یک حروم زاده ی که میزنم متاهل بازم درخواست میدی 🤢

جاریا همینطوری که خانه دارن فیس و افادشون اسمون هفتم پاره میکنه چه برسه گوهی بشن( عذر خواهم انقدر از ...

من نگران نیش و کنایه خانواده همسرم وگرنه با پزشک بودن ایشون مشکلی ندارم

❤🤍❤
🥲🥲چاره نیست

میفهممت

سلام دوست قشنگم🌱وقتی داخل یه تاپیک کامنت میزارم یعنی طرف صحبتم استارتر هست حالاممکنه نظرم سهوا غلط باشه یا هرچی... بالاخره ادم گاهی ممکنه اشتباه کنه... پس ازتون خواهش میکنم ریپلای نکنید🙏🙏🙏چگونه میشودبه شاخه ی شکسته فهماندکه بادعذرخواهی کرده است؟ 🥺محموددرویش.تو تاپیکهای خیانت خدایی نمیدونم چی بگم، کاش میشدکورمیشدم ونمیدیدم که همجنس های خودم دارن اینجورآسیب میبینن، 🥺🥺🥺 خواهش میکنم اگر کسی به اسم فاطمه شهرآبادی ۲۴ساله میشناسین بهم بگین دوست عزیزمه که خیلی وقته بیخبرم ازش... اگرازتو درباره ی غزه پرسیدند. بگودرآنجاشهیدی شهیددیگری راحمل میکنه وشهیددیگری ازاوعکس میگیردوشهیددیگری براونمازمیخواند🥺🥺🥺🥺🥺بایدبه این بلوغ برسیم که نبایددیده شویم؛ کسیکه بایدببیند، میبیند. شهیدحاج قاسم سلیمانی
اینا همش بهونسمن یکی از زنداییام مهندس برق ۴۰ سالشه کنکور داد الان ترم ۳ پزشکی عمومیه اگ بخای حتما ...

یه بار دولتی خونده باشن الان روزانه هم قبول بشن که باید شهریه بدن 

زیاد نیست شهریه ش گلم یا مهندسی برق رو دولتی نخوندن؟

یه بار دولتی خونده باشن الان روزانه هم قبول بشن که باید شهریه بدن زیاد نیست شهریه ش گلم یا مهندسی بر ...

روزانه ک شهریه نمیخاد😐😐😐مگ شبانه،غیرانتفاعییا ازاد باشه