نورa مدیر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 3281 عنوان جاری پزشک 🤒 | مشاهده متن کامل بحث + 6236 بازدید | 144 پست سلام...اگه قرار باشه جاری تون پزشک باشه و شما خانه دار احساس بدی بهتون دست میده؟لیسانس دارم ولی بیکارم خواهر شوهرتون هم پزشک باشه و یکی از دوستاشو برا داداشش ردیف کرده باشه و خواهرشوهر اصلا رابطه خوبی با شما نداشته باشه همش قهر و قطع ارتباط ❤🤍❤ 1404/01/14 | 17:05 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نورa مدیر استارتر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 3281 من بودم خیلی حسودیم میشد. جاری ندارم ولی زنداداشم حسابداره حسودیم میشه . حسادت یک احساس طبیعی هس دست ... من علاوه بر موقعیت اجتماعی جاری قراره سرکوفتم بشنوم ❤🤍❤
نورa مدیر استارتر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 3281 اولش یکم سخته ولی عادی میشه برات توجهی نکن 🥲🥲چاره نیست ❤🤍❤
زن00ممد عضویت: 1404/01/01 تعداد پست: 1541 جاریا همینطوری که خانه دارن فیس و افادشون اسمون هفتم پاره میکنه چه برسه گوهی بشن( عذر خواهم انقدر از جاری و مادرشوهر و خواهر شوهر خوردم که نمیتونم فوش ندم) فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 هی مردک مادر ثابت پدر متغییر تو یک حروم زاده ی که میزنم متاهل بازم درخواست میدی 🤢
نورa مدیر استارتر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 3281 جاریا همینطوری که خانه دارن فیس و افادشون اسمون هفتم پاره میکنه چه برسه گوهی بشن( عذر خواهم انقدر از ... من نگران نیش و کنایه خانواده همسرم وگرنه با پزشک بودن ایشون مشکلی ندارم ❤🤍❤
پرفیوم1378 عضویت: 1402/08/21 تعداد پست: 724 🥲🥲چاره نیست میفهممت سلام دوست قشنگم🌱وقتی داخل یه تاپیک کامنت میزارم یعنی طرف صحبتم استارتر هست حالاممکنه نظرم سهوا غلط باشه یا هرچی... بالاخره ادم گاهی ممکنه اشتباه کنه... پس ازتون خواهش میکنم ریپلای نکنید🙏🙏🙏چگونه میشودبه شاخه ی شکسته فهماندکه بادعذرخواهی کرده است؟ 🥺محموددرویش.تو تاپیکهای خیانت خدایی نمیدونم چی بگم، کاش میشدکورمیشدم ونمیدیدم که همجنس های خودم دارن اینجورآسیب میبینن، 🥺🥺🥺 خواهش میکنم اگر کسی به اسم فاطمه شهرآبادی ۲۴ساله میشناسین بهم بگین دوست عزیزمه که خیلی وقته بیخبرم ازش... اگرازتو درباره ی غزه پرسیدند. بگودرآنجاشهیدی شهیددیگری راحمل میکنه وشهیددیگری ازاوعکس میگیردوشهیددیگری براونمازمیخواند🥺🥺🥺🥺🥺بایدبه این بلوغ برسیم که نبایددیده شویم؛ کسیکه بایدببیند، میبیند. شهیدحاج قاسم سلیمانی
abnabaaat عضویت: 1403/07/15 تعداد پست: 3534 اینا همش بهونسمن یکی از زنداییام مهندس برق ۴۰ سالشه کنکور داد الان ترم ۳ پزشکی عمومیه اگ بخای حتما ... یه بار دولتی خونده باشن الان روزانه هم قبول بشن که باید شهریه بدن زیاد نیست شهریه ش گلم یا مهندسی برق رو دولتی نخوندن؟
nilsiaa عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 5330 یه بار دولتی خونده باشن الان روزانه هم قبول بشن که باید شهریه بدن زیاد نیست شهریه ش گلم یا مهندسی بر ... روزانه ک شهریه نمیخاد😐😐😐مگ شبانه،غیرانتفاعییا ازاد باشه
abnabaaat عضویت: 1403/07/15 تعداد پست: 3534 روزانه ک شهریه نمیخاد😐😐😐مگ شبانه،غیرانتفاعییا ازاد باشه آخه میگن دوبار نمیشه تو دولتی خوند مگه اینکه بار دوم شهریه بدی میخواستم مطمئن شم هنوز اینجوریه؟
nilsiaa عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 5330 آخه میگن دوبار نمیشه تو دولتی خوند مگه اینکه بار دوم شهریه بدی میخواستم مطمئن شم هنوز اینجوریه؟ اهان برقشو غیرانتفاعی خونده