2777
2789
عنوان

جاری پزشک 🤒

| مشاهده متن کامل بحث + 6228 بازدید | 144 پست
نری تجربیا اولا که خیییلی سخته اگر یه وقت فک و فامیل شوهرت بفهمن خیلی بد میشه که رفتی کنکور دادی

اره بخصوص قبول نشم یه وقت وای دهن پدرشوهرمو نمیشه بست خیلی آدم سمیه هیشکی ازش دل خوشی نداره 

❤🤍❤
بگن ولی حداقل میرسه به جایی که کمتر از کسی نیست

اگه نرسید چی خفیف میشه مگه پزشکی قبول شدن به همین راحتیه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اره بخصوص قبول نشم یه وقت وای دهن پدرشوهرمو نمیشه بست خیلی آدم سمیه هیشکی ازش دل خوشی نداره

اسی چند سالت چه رشته ای خوندی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
شوهرت در آمد ش خوبه؟ اون برادرشوهرت چی؟ خب بله رابطه رو سخت ممکنه کنه چون بالاخره یه پزشک درآمد بهتر ...

نه خوب نیست 

شرکت نفتی تازه استخدام شده ولی قبل اونم به لطف پول و حمایت باباش وضع مالی خوبی داشت

❤🤍❤
اره مشکل اینه همسرم‌منو پذیرفته خانوادش نه براهمین هی تحقیرم میکنن میزنن توسر شوهرم میگن ما برات انت ...

عزیزم با این خانواده بدرفتار اگه جاریت پزشک نبودم باز مشکل داشتی

ان شاء الله خدا کمکت کنه حداقل جلوی اون برای حفظ کلاسشونم که شده حرف بی ربط نزنن

هر چقدر هم بگم مهم نیست، ولی حتما یه سری چیزا ادمو ناراحت می‌کنه.نه اینکه جاری آدم پزشک باشه ها نه، ...

اره،مشکل من همینه 

خیلی جاها هم باعث افتخاره و کلی بدرد میخوره اینجور شغلا ولی من خودم میدونم قراره چیا بشنوم

❤🤍❤
درکت میکنم واقعا سخته منم کنار خیلی احساس بدی دارم واعتماد به نفس ام کم شده متاسفانه اما اینجوری نشو ...

بخدا شاید اصلا اون خانم خیلی خوب باشه اخلاقش خانواده شوهرم نیش و کنایه میزنن من نگران اینم 

❤🤍❤
من مهندسی برق میخونم رشتمم خیلی دوست دارم برام اهمیتی نداره جاریم پزشکه یا نه حتی اگر بیکارم باشم خو ...

من بخاطر شغلش نگران نیستم خانواده شوهرم بخاطر اون هی تحقیر و خورد میکنن منو قبلا هم سابقه داشته 

❤🤍❤
نه خوب نیست شرکت نفتی تازه استخدام شده ولی قبل اونم به لطف پول و حمایت باباش وضع مالی خوبی داشت

برو دنبال آرایشگری پس چون حتما جواب میده الان از دخترای مدرسه ای تا پیرزن های ۹۰ ساله دنبال رسیدن به خودشونن پس حتما جواب میگیری و در آمد خواهی داشت.... دندونپزشک میشناسم ول کرد درس رو رفت آرایشگاه زد ولی ازون خاصای سالن دار و حرفه ای چون خانواده پولداری داشت.... 

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
اره،مشکل من همینه خیلی جاها هم باعث افتخاره و کلی بدرد میخوره اینجور شغلا ولی من خودم میدونم قراره چ ...

متاسفانه خیلی خانواده ها سر همچین موضوعاتی درک و شعور ندارن که پزشکی هم شغله مثل همه شغل های دیگه.

و نباید شخص دیگه ای تحقیر یا اذیت بشه.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

برو دنبال آرایشگری پس چون حتما جواب میده الان از دخترای مدرسه ای تا پیرزن های ۹۰ ساله دنبال رسیدن به ...

موافقم باشما.

آرایشگری موفقیتش رد خور نداده.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

متاسفانه خیلی خانواده ها سر همچین موضوعاتی درک و شعور ندارن که پزشکی هم شغله مثل همه شغل های دیگه.و ...

پدرشوهرم یه زبون تلخی داره نگم برات فقط بفکر منافع و پوله

❤🤍❤