2777
2789
عنوان

پسوریازیس

861 بازدید | 43 پست

سلام دوستان یه شخصی کنار بینی وسط ابروها روی چانه دوستش قرمز میشه و پوسته میشه همش 

اینم بگم که سرش هم پوسته های بزرگ داره 

بعد دکتر دارو ترکیبی واسه دوستش نوشته و یه شامپو واسه شستشوی صورت و سر و یه محلول واسه سر 

دکتر میگه پسوریازیس هست البته هیچ آزمایش پوستی نداده 

کسی تا حالا دچار این مشکل بوده ? ممنون میشم اگه اطلاعاتی در این مورد دارید یا دکتر با تجربه ای در این خصوص منو راهنمایی کنید 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عزیزم شما روی صورتون هست ? روی بدن شخص پخش میشه اگه دارو استفاده کنه ?

من بیشتر پشت سرم دارم

که پوسته میشه و بعضی اوقات با کندن خون میافته

ولی خب پیش اومده که داخل ابرو و کنار لاله گوش هم بزنه

حتی جای خصوصی هم میزنه

ولی خب من تا حدودی مهارت کردم

پماد کلوبتازول یا بتامتازون بزنه ببینه اگه خوب شد پسوریازیسه و اینکه آرامش اعصاب هم خیلی کمک میکنه بهش بگین یه مدت از استرس و عوامل استرس زا دور بشه پسوریازیس باشه خوب میشه

من بیشتر پشت سرم دارمکه پوسته میشه و بعضی اوقات با کندن خون میافتهولی خب پیش اومده که داخل ابرو و کن ...

یعنی الان دیگه دارو یا شامپو خاصی استفاده نمی کنید ? فقط همون رژیم غذایی رو داريد

عزیزم میشه بگید واسه شما چه جوریه ? کجای بدنتون هست ? و اون چند تا نکته رو واسم توضیح بديد

توضیح دادم براتون

اگر نکته ای متوجه نشدین بگید تا بهتون بگم

درمان قطعی نداره ولی قابل کنترله

باید مراعات غذایی کنه بیشتر و از استرس دوری کنه

یه پماد ساختنی هم دارم مه چند ساله اگر اذیت بشم میزنم

من حتی روی پلک چشمم هم میزنه

سلام درمان خانگی انجام ندادی

نه دیگه

گفتم به گرمیجات حساسم و استرس تشدید میکنه

اگر مراعات کنم مشکلی نیست و خوبه

ولی اگر حاد بشه مثل این دوران که آجیل خوردم مجبورم از پماد ساختنی استفاده کنم تا بهتر بشم