2777
2789
عنوان

پسوریازیس

| مشاهده متن کامل بحث + 861 بازدید | 43 پست
گلم ببخشید خیلی سوال پرسیدم ازتون میشه دارو ترکیبی یا شامپو یا صابونی که استفاده میکنید رو برا م بفر ...

دارو ساختنی که عکسش فرستادم 

نی نی سایت نوشت به زودی میذاره🤔

شامپو هم چیز خاصی نمیزنم چون چند تا که مخصوص پسو بود قبلا زدم بی فایده بودن

شامپو گلتار اون اوایل خوب بود یه شامپو قهوه ای با بوی بد

ولی الان کلییر میزنم ضد شوره مخصوص مو چرب

چون تو سرم میزنه و پوسته پوسته میشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم جدی میگی خوب میشه ? آخه دکتر میگفت کنترل میشه ولی خوب نمیشه بعد گلم این دارو ترکیبی و شامپو دا ...

بله گلم درسته پسوریازیس درمان قطعی نداره ولی این چندتا نکته رو بهش بگین،  بگین جاهایی که عارضه پوستی داره زیاد شست و شو بده مخصوصا قبل از استفاده از داروی ترکیبی یا کلوبتازول و...و اینم بگم که استفاده زیاد از کلوبتازول عارضه زیادی داره بهتره بعضی وقتا از وازلین معمولی برای نرم کردن عارضه استفاده کنه چون تا زمانی که وجود دارن لازمه که چرب بمونن و میوه هایی مثل شاه توت و زرشک هم براش مفیده اگه رعایت کنن انشالله که بهتر میشن من خودم هم ده ساله که دیگه پسوریازیس در نمیارم

بله عزیزم بعضی جاهاش قرمز میشد ولی اکثرا پوسته پوسته میشه و کلا پوست ریزی داره

روی صورتتون هم بود گلم ؟ 

بعد شما هم با رعایت مواد عدایی درمان شدید یا دارو هم استفاده کردید ؟

روی صورتتون هم بود گلم ؟ بعد شما هم با رعایت مواد عدایی درمان شدید یا دارو هم استفاده کردید ؟

بله عزیزم روی صورتم هم بود کرم کلوبتازول استفاده کردم برای سرم هم قطره کلوبتازول استفاده میکردم ولی برای زانو از پماد کلوبتازول استفاده کنین

خواهش میکنم عزیزم روزی دوبار، بازم هر سوالی داشتین در خدمتم

سلامت باشی عزیزم 

تا چند ماه استفاده کردید و خوب شدید ؟ 

اخه این شخص دارو رو که قطع میکنه پماد منظورمه دوباره بر می گرده قرمزی و پوسته 

و اینم بگم غذای فست و فودی و چیپس و بستنی اینا بیشتر میخوره 

سلامت باشی عزیزم تا چند ماه استفاده کردید و خوب شدید ؟ اخه این شخص دارو رو که قطع میکنه پماد منظورمه ...

قربون شما والا من تا زمانی که در میومد استفاده کردم و اینطوری بودم که در کنارش سعی میکردم اصلا ذره ای استرس به خودم وارد نکنم چون به شدت با آرامش اعصاب مرتبطه راجع به غذا هم من خودم همه چی میخوردم واقعیتش ولی فک کنم فست فود مضر باشه

قربون شما والا من تا زمانی که در میومد استفاده کردم و اینطوری بودم که در کنارش سعی میکردم اصلا ذره ا ...

ممنون عزیزم از توضیحاتتون 

اسم دکترتون هم و شماره مطبش اگه برام بزارید ممنون میشم 

انشاالله 

همیشه سلامت باشید گلم