atrina999 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/12 تعداد پست: 13849 عنوان چرا حس میکنم با روتین پوستی هیچ تغییری نمیکنم 490 بازدید | 17 پست من سالهاست روتین پوستی دارم بقیه میگن پوست خوبی داری ولی من اصلا حس نمیکنم با اینکه سرم ویتامین سی میزنم ضدلک و روشن کننده میزنم مرطوب کننده میزنم ولی انگار نه انگار هر چی تو آیینه نگاه میکنم همونی بودم که بودم انگار فقط پول تو جوب ریختن هستش همسرم همه زندگیه منه با آمدنش به زندگیم آرامش و عشق تجربه کردم 1404/01/14 | 14:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
امیر_گردن_نگیر عضویت: 1402/04/04 تعداد پست: 3317 چ مارکایی میزنی و چیاویتامین سی بیشتر شفاف کنندس تا تغییر رنگ بده مرد نیستم بابا اسم کاربری فان و قافیه دار بود گذاشتم هی بگین حالا پسری کاراگاها😂😂
flames_of_emotions عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 3591 اسی منم میخوام تازه وسایل روتین پوستی بخرم استفاده کنمبنظرت ارزش ندارن؟🥲پوست خودم زیاد بد نیست ولی میترسم روتین پوستی استفاده کنم بدتر شه یا تغییر خاصی نکنه چه ها با جان خود دور از رخِ جانان خود کردم مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم
atrina999 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/12 تعداد پست: 13849 چ مارکایی میزنی و چیاویتامین سی بیشتر شفاف کنندس تا تغییر رنگ بده سرم ویتامین سی متد ۲۰ درصد سرم ضد لک راکوتن آبرسان سراوی مرطوب کننده اردن اتوپیا همسرم همه زندگیه منه با آمدنش به زندگیم آرامش و عشق تجربه کردم
atrina999 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/12 تعداد پست: 13849 اسی منم میخوام تازه وسایل روتین پوستی بخرم استفاده کنمبنظرت ارزش ندارن؟🥲پوست خودم زیاد بد نیست ولی ... به نظر من که روتین پوستی هیچ تاثیری نداره همسرم همه زندگیه منه با آمدنش به زندگیم آرامش و عشق تجربه کردم
امیر_گردن_نگیر عضویت: 1402/04/04 تعداد پست: 3317 سرم ویتامین سی متد ۲۰ درصد سرم ضد لک راکوتن آبرسان سراوی مرطوب کننده اردن اتوپیا از پریم و گارنیر خیلی راضی بودمبرای جوش هم نیاسینامید خوبه مرد نیستم بابا اسم کاربری فان و قافیه دار بود گذاشتم هی بگین حالا پسری کاراگاها😂😂
flames_of_emotions عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 3591 به نظر من که روتین پوستی هیچ تاثیری نداره عه ای بابا🥲خیلی ذوق داشتم براشونحالا بنظرت لوسیون و نمک بدن و.. خوبه؟ واسه خوشبو شدن و نرم شدن پوست چه ها با جان خود دور از رخِ جانان خود کردم مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم
atrina999 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/12 تعداد پست: 13849 از پریم و گارنیر خیلی راضی بودمبرای جوش هم نیاسینامید خوبه من پریم هم دوسال زدم تاثیری ندیدم شما چه مارکی هایی میزنی همسرم همه زندگیه منه با آمدنش به زندگیم آرامش و عشق تجربه کردم
ریاضی_سابق عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 25623 منم دارم ولی تغییری نمیبینم.پوستم از اول خوب بوده .شده وسطا یه مدت ول کنم بعد ادامه بدم ولی هیچ تفاوتی نمیکنه
امیر_گردن_نگیر عضویت: 1402/04/04 تعداد پست: 3317 من پریم هم دوسال زدم تاثیری ندیدم شما چه مارکی هایی میزنی ببین اگه لک نداری طی این سالها پوستت شفاف شده دیگه تغیرشو کرده روشنتر فک کنم قرص بخواد پیگمنتا و اینا مرد نیستم بابا اسم کاربری فان و قافیه دار بود گذاشتم هی بگین حالا پسری کاراگاها😂😂
atrina999 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/12 تعداد پست: 13849 منم دارم ولی تغییری نمیبینم.پوستم از اول خوب بوده .شده وسطا یه مدت ول کنم بعد ادامه بدم ولی هیچ تفاو ... میشه بگین چه مارک های استفاده میکنی ؟ همسرم همه زندگیه منه با آمدنش به زندگیم آرامش و عشق تجربه کردم
ریاضی_سابق عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 25623 میشه بگین چه مارک های استفاده میکنی ؟ میسلار لافارر.تونر ایم فرام .ابرسان فارم استی.مرطوب کننده هر چی تو خونه بود😅
atrina999 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/12 تعداد پست: 13849 میسلار لافارر.تونر ایم فرام .ابرسان فارم استی.مرطوب کننده هر چی تو خونه بود😅 وای تمامش که مارک های خوبی هستند پس شما هم هیچ تغییری نکردین؟ همسرم همه زندگیه منه با آمدنش به زندگیم آرامش و عشق تجربه کردم