2777
2789

تقریبا یک هفته  از  موعدمرد  شده امروز  بی بی چک زدم  منفی شد  دیگ  حالم بد شد رفتم  ازمایشگاه گفت جوابش شنبه میاد   سونو داشت  همونجا رفتم  

گفت  کیسه  بارداری دیده میشه  ولی برای بررسی دقیقتر  باید  شنبه بیای  با مثانه پر الان مثانت خالیه جنین دیده نمیشه سن بارداری رو هم ۵ نزدیک ۶ تخمین زد   

کدوم دقیقه الان   

کی مث من بود ه😭  الان  ینی باردارم یا نه  ؟  کیسه بارداری ینی چی   ساک با کیسه فرق داره؟

اللهم عجل لولیک الفرج

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سونو خب دقیقتری. بی بی چک مهم نیس

خب کیسه  ینی چی  کیسه ینی همون  بازداری درسته؟  چرا ساک و نگفت  ولی گفت برای بررسیدقیق  جنین   شنبه بیا  چون جنین و ندید

اللهم عجل لولیک الفرج
ازمایش خون برای بارداری بده ، جوابش زود اماده میشه

گفت امروز پنجشنبه س  تا شنبه صبر کن یا همون شنبه بیا تا عصر  اماده میشه دیگ رفتم سونو خطرناک نباشه یوقت

اللهم عجل لولیک الفرج
نه بی بی چک همیشه درست نیست. شایدم زود بوده برای بی بی چک . اما سونو و آزمایش درسته .

بی بی چک  هفته پیش زدم مثبت شد  سریع یه هاله واضح  انداخت گفتم الان پررنگ میشه حتما 

اللهم عجل لولیک الفرج
چرا بی بی چکم منفی شد چقد نگران میشه ادم از دست این بی بی چکا

بی بی چک ول کن،سونو نشون داده دیگه یعنی داره نی نی شما رشد میکنه، منم هفته ۶رفتم دکتر گفت تشکیل شده هفته ۸ رفتم صدای قلب شنیدم 

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙

بی بی چک ول کن،سونو نشون داده دیگه یعنی داره نی نی شما رشد میکنه، منم هفته ۶رفتم دکتر گفت تشکیل شده ...

گفت فقط کیسه هست جنین و ندید  

اللهم عجل لولیک الفرج