خواهش میکنم عزیزدلم..قربونت برم گلم.. کار خاصی نکردم فقط بهت یاداوری کردم که در هر صورت موفق میشی و شکستی وجود نداره.. ادمی ک همچنان در حال تلاشه هیچ وقت شکست نخورده.❤❤❤❤
الهی عزیزمممم روحشون در ارامش ابدی💔💔🖤🖤
الان حالت خوب نیست حقم داری ولی ادم خوب مثل خودت هم کم نیستن توی این زندگی..اگه جدا شدی بنظرم یه مدت که حالت بهتر شد یه کار نیمه وقت برای خودت دست و پا کن.. خواستگار اومد سریع رد نکن گلم تو ماشاءالله هنوز جوونی کلی فرصتهای خوب برات پیش میاد توی همه زمینه ها🥰
پس معلوم شد که کلا این ۴سال خودت زندگیتونو سرپا نگه داشته بودی و شوهرت هیچ تلاشی نکرده بود..
دقیقا عزیزم مرد اگه کار نکنه یا بیخیال باشه ی روز بره ی روز نره اون زن دلشو ب چیش خوش کنه حق میدم بهت
منم بهش فکر میکنم ک اگه مادرم نباشه چ اتفاقی ممکنه بیفته ولی خودمو اذیت نمیکنم سرش.. چون میدونم هممون رفتنی هستیم و نمیشه جلوشو گرفت
تنهایی همیشگی واقعا سخته.. ولی همیشه قرار نیست تنها بمونیم..
برای اخرین بار میتونی جدی همراه مادرت باهاش حرف بزنین.. بگی ک نمیخوای که زندگیتون خراب بشه ولی اون کلا خودشو ول کرده اینجوری ک نمیشه.. همه چیو بگو.. برای اخرین بار...ببین چی میشه اخرش میخواد چیکار کنه
منم همنظرم باهات اصلا از فرزنداوری خوشم نمیاد
توو این زمونه خیلی سختهههه
زندگی در جریانه مجبوریم خوش یا ناخوش باهاش همراه باشیم تا لحظه مرگ
امیدوارم بهترینا برات پیش بیاد مهربان
بهترین تصمیمو گرفتی ک چند وقتی بری پیش مادرت اونجا خیلی تصمیما رو میتونی بگیری با ذهن اروم
عزیزمی گلم ممنونم مهربونی از خودته زیبا❤❤😘😇