2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من همسرم سیگاریه.. اوضاع مالی خوبی نداره طوریک حتی نمیتونه ی لباس برام بخره 4 سال گذشت همینه.. شغلش آزاده.. از بس سر شغلش جنگیدم برو عوض کن گوش نمیده که نمیده.. بیشتر روزا خوابه.. با کسی رفت وامد نداره.. جفتمون ازدواج دوممونه.. بسبار عصبی هستنذ نه همیشه.. چندین بار شدید کتکم زدن.. کنار من اصلا نمی خوابن.. من سرد سرد شدم.. ی جورایی دیگ دوسش ندارم.. ب مادرم گفتم میگن بیا طلاق بگیر.. از طرفی همسرم تنهاست من دلم میسوزع.. از طرفی از این مشکلات مالی بخدا خستم نمیدونم چ کنم... 

اگر من جای شما بودم،بهیچ وجه با چنین فردی نمیموندم،

البته بشرط اینکه بعد جدای،جای واسه زندگیم مهیا باشه،و منبع مالی داشته باشم یا حداقل کسی(مثلاً پدرم)خرجمو بده

🌹کاربر آقا هستم🌹ترسناکترین انسانها کسانی هستند،که بلدن،در هر شرایطی ما را مقصر نشان بدهند🌹🌹

اگر من جای شما بودم،بهیچ وجه با چنین فردی نمیموندم،البته بشرط اینکه بعد جدای،جای واسه زندگیم مهیا با ...

ایشون چند بار ب شدت منو کتک زدن.. انسان بدی نیستن کلا نباید بد گفت.. اهل خیانت یا دروغ نیست ولی ب شدت تنبله.. همش خابه وخاب.. مشکل جسمی زیاد دارن.. دلم میسوزه  خیلی دودل هستم 

بله مادرم کنارمه.. نه ندارم خداروشکر

خداروشکر بچه نداری عزیزم

خدا مادرتو برات نگه داره..

بعد از جدایی برنامت چیه؟ هدفی داری که میخوای چیکار کنی؟

خدایا شکرت بخاطر همه چیز😇😇

خودشو باخته بیخیال شده ول کرده زندگیو.. از همون اول اینطوری بود؟

همسر سابقش بهش خیانت میکنه خونه وماشینشو ازش میگیره.. کارشو ول مرد من وقتی اومدم پیشش زندگیش خیلی بد بود کمی جمعش کردم بهتر شد.. ولی مشکل اصلی من تنبلیشه.. همش خابه.. منتظره شغلش بهتر بشه.!!! . گاهی شبا میره تبلیغات.. این در حالیک ن میتونه خوته درستی برام اجاره کنه ن حتی لباسی بخره.. دلمم میسوزه ن پدر داره ن مادر