2789
خداروشکر بچه نداری عزیزمخدا مادرتو برات نگه داره..بعد از جدایی برنامت چیه؟ هدفی داری که میخوای چیکار ...

والا بعد دوتا شکست.. هیچ برنامهیی تو ذهنم نیست.. خونه  مادرممم مشکل زیاد هست.. از این ور دلم میسوزه اینو رهاکنم😔

همسر سابقش بهش خیانت میکنه خونه وماشینشو ازش میگیره.. کارشو ول مرد من وقتی اومدم پیشش زندگیش خیلی بد ...

زن اولش نابودش کرده.. اگه قبل از اون تنبل نبوده.. این تنبلی بعد از این قضیه اومده سراغش ک اخرش ک چی اینهمه جون بکنم اخرشم زنم همه رو ازم بگیره..

عزیزم نمیدونی دلیل جداییشون چی بود ؟

بنظرم قبل از طلاق یکبار جدی و تنهایی و اگه مجبور شدی سری بعد با مادرت بشینین باهاش حرف بزنین

بگو اینجوری نمیشه من نه از لحاظ مهر و محبت نه از لحاظ پول و نه حتا جنسی راضی نیستم

فکر نکنم حتا اگه پول هم داشت باهات مشاوره خانواده میومد 

خدایا شکرت بخاطر همه چیز😇😇

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

زن اولش نابودش کرده.. اگه قبل از اون تنبل نبوده.. این تنبلی بعد از این قضیه اومده سراغش ک اخرش ک چی ...

گفتم ک خیانت کرده اینم طلاق داده... 

چند بار حرف زدم میگه این زندگی منه از من انتظار تغییر نداشته باش

والا بعد دوتا شکست.. هیچ برنامهیی تو ذهنم نیست.. خونه مادرممم مشکل زیاد هست.. از این ور دلم میسوزه ...

الهی بمیرم عزیزم درکت میکنم منم یکبار شکست خوردم خیلی سخته

منم الان دارم با مامانم و خواهرم زندگی میکنم

خیلی سخت میگذره ولی شاید با ادم نامناسب سخت تر هم بگذره

میدونم چی میگی منم دلم سوخت براش ولی اولویت خودتی

فعلا عجولانه تصمیم نگیر شاید با چندبار حرف زدن ب زندگی برگشت و ب خودش اومد

الهی بمیرم عزیزم درکت میکنم منم یکبار شکست خوردم خیلی سختهمنم الان دارم با مامانم و خواهرم زندگی میک ...

بخدا از من ب تو نصیحت دیگ شوهر نکن...  چ غلطی کردم بخدا شر دادم دست خودم 😔

گفتم ک خیانت کرده اینم طلاق داده... چند بار حرف زدم میگه این زندگی منه از من انتظار تغییر نداشته باش

اها اره عزیزم گفتی اما همه مردا اینو میگن خیانت زنشونو بهونه میکنن.. میگم حالا تهمت نباشه فقط شاید بخاطر تنبلیش رفته طلاق گرفته؟

اگه از اول زندگی مشترکتون همین جوری بوده و اینو میگه بهت پس دیگه نمیشه تغییرش داد..

اما اگه جدیدا تغییر کرده میشه درستش کرد..

عزیزم اگه خونه مادرت از خودشه و اجاره ای نیست خیلی بهتر میشه شرایط برات هر اتفاقیم ک بیفته.

سلام دوست عزیز

بنظرم شوهرت افسرده شده ... و حتما کمبود آهن داره چون گفتی زیاد سیگار میکشه.

اول ببرش دکتر تا آزمایش کامل بده احتمال ۹۰ درصد کمبود ویتامین و آهن داره اگر دکتر نرفت که بهش قرص فولیک اسید بده بخوره که ضرر نداره و غذاهایی که آهن دارن بهش بده تا کم کم کمخونیش بهتر بشه. حداقل ۶ ماه

بعد اگر هنوز خوب نشد خودت برو مشاوره و راهکار بگیر.

تلاشت رو بکن که پشیمون نشی، همیشه زمان برای طلاق هست. 

همسر من کم کاری تیروئید داشت بعد همه اش میخوابید و میل جنسیش هم کم شده بود بعد از مصرف دارو خداروشکر بهتر شد.

تا خدا هست ... زندگی هست 😊
بخدا از من ب تو نصیحت دیگ شوهر نکن... چ غلطی کردم بخدا شر دادم دست خودم 😔

عزیزممم😢😢ناراحت نباش تو رو خدا درست میشه اینم یا میمونی میسازی یا جدا میشی.. ولی تو ی ادم درستی صدبارم جدا بشی چیزی از ارزشت کم نمیکنه

دور از جونت گلم.. ادم چ میدونه ازدواج واقعا ی هندونه دربسته‌س.. کسی نمیدونه زندگی با کیس موردنظر چطور پیش میره و اخرش ب کجا میرسه

ببین این کمبود ویتامین و آهن رو جدی بگیر ... من خودمم یک مدت به شدت خوابالو و خسته و بی حوصله بودم

بعد مولتی ویتامین زیرنظر دکتر خوردم خیلی خوب شدم

تا خدا هست ... زندگی هست 😊
عزیزممم😢😢ناراحت نباش تو رو خدا درست میشه اینم یا میمونی میسازی یا جدا میشی.. ولی تو ی ادم درستی صد ...

بخدا ک حالم از هرچی ازدواج وابن مساعل بهم میخوره ..واقع کم آوردم ..روحم خستس .از بس جنگیدم ونشد نشد ک نشد ..توانایی ندارم دیگ چیزیو درست کنم .😔

بخدا ک حالم از هرچی ازدواج وابن مساعل بهم میخوره ..واقع کم آوردم ..روحم خستس .از بس جنگیدم ونشد نشد ...

والا حق داری هر چی بگی عزیزم

بهش محبت میکنی چی میگه جواب محبتاتو نمیده؟ مثلا وقتی میبوسیش یا بغلش میکنی یا یه هدیه بهش میدی یا عذر میخوام رابطه میخوای عکس العملش چجوریه ؟

کلا بدون عکس العمله ؟ یا نه همون لحظه محبت میکنه و ....؟

این اخلاقو از همون اول اشنایی باهات داشت؟ یا تازگی گلم؟

فعلا باید خودتو اروم کنی که بتونی درست پیش بری و بهترین تصمیمو بگیری زیبا که اونم یکم فرصت میخواد، زیاد عجله نکن❤❤

والا حق داری هر چی بگی عزیزمبهش محبت میکنی چی میگه جواب محبتاتو نمیده؟ مثلا وقتی میبوسیش یا بغلش میک ...

من دوسش ندارم اخه.. حتی دلم نمیخاد بدنشو ببینم.. 3 ماه را. بطه نیست ی بارم نخاستم نمیخام.... اون دوست داره ولی من نه.. گاهی شدید منو زده از جلو چشمم افتاده.. 

از بس مشکلات مالیش زباده از وقتی باهاش ازدواج مردم منم درگیر ابن مساعل شدم اعصابم بخدا کشش نداره.. 3 سال شد نتونست ی جغت کفش بگیره واسم.. میخام شاید برم خونه مادرم کمی فکر کنم چ کنم.. سخته 2 بار شکست 💔

من دوسش ندارم اخه.. حتی دلم نمیخاد بدنشو ببینم.. 3 ماه را. بطه نیست ی بارم نخاستم نمیخام.... اون دوس ...

گلمممم🥺😢

یکبار دیگه کل پستارو از اول خوندم

راستشو بخوای منم یکم دلسرد شدم ب تغییرش.

عزیزم بنظرمن فقط دوتا راه داری یا جدا شی یا بمونی ولی روی اون هیچ حسابی نکنی خودت بری سرکار و خودت زندگیو بچرخونی انگار بچته مثلا، نه شوهر.. همه مسئولیتا روی دوش خودته و الی اخر.

اما هر دو تصمیم سختن خودت بهتر از هرکسی میدونی چیکار کنی بهتره یکم دیگه تنهایی بشین همه چیو بزار کنار هم قشنگ فکراتو بکن و تصمیم اصلیو بگیر(البته بعد از اینکه یه چند روزی رفتی خونه مادرت و ذهنتو یکم خالی کردی و اروم شدی)

من یکم امید داشتم ک شاید بشه با محبت و فداکاری و صحبت کردنت بهتر بشه، ولی وقتی گفتی۴ساله هیچ تلاشی نکرده، پس مگه خودش بخواد یا معجزه بشه که به خودش بیاد..

عزیزم پدرت فوت شده؟ مادرت مستمریشو میگیره؟

خونه از خودتونه؟ خواهربرادرات کمکت نمیکنن؟ یا دخالت نمیکنن توی زندگیت؟

اگه اره خدارحنتش کنه، میتونی از اون مستمری یکمی هم تو بگیری البته اگه بخوای و از این جهت که همیشه یه سهمی از اون خونه داری خیالت راحت باشه 

اگرم میتونن خواهربرادات کمکت کنن ک میتونی یکمم روی کمک اونا ن فقط مالی.. حساب کنی.. اگرم دخالت گرن و حرف الکی میزنن دعوا نکن اما اهمیت هم نده.

اگه تصمیمت ب جدایی یا ادامه دادن بود در هر صورت اینم یه مرحله از زندگیته گلم اصلا و ابدا خودتو نباز.

باور کن یه همسایه داشتیم۶بار ازدواج کرده بود!!! یک بار فوت بقیه همه طلاق الانم کلا ۲تا بچه داره هر کدوم از یه شوهر.. الانم داره باششمی زندگی میکنه هرسری هم مهریشو گرفته داره توو پول غلت میزنه شوهرشم ی راننده ساده خودش هم مثل پادشاه زندگی میکنه.. اصلنم براش مهم نیست بقیه چی میگن یا چند بار طلاق گرفته.. فقط کافیه "به خودت ایمان داشته باشی به تصمیمت اطمینان داشته باشی و خودتو نبازی". 

خیلی خوب تحمل اوردی و ادامه دادی از این به بعدم میتونی.

حتا اگه هیچکسو نداشته باشی عزیزم😇😇❤❤

ببخشید خیلی طولانی شد😘❤❤

گلمممم🥺😢یکبار دیگه کل پستارو از اول خوندمراستشو بخوای منم یکم دلسرد شدم ب تغییرش.عزیزم بنظرمن فقط ...

ویی مهربون ..ممنونم بابت وقت بارزشت ..ممنونم بابت تمام حرفهای خوب وقشنگت.تشکر مبکنم ک وقت میزاری وهمدردی مبکنب باهام 

من پدر وبرادرم فوت شدن .دوتا خاهرامم ازدواج کردن ..فقط مادرم تنهاست ..از حهت مالی ضعیف هست ولی میتونم حداقل لباسی چیزی ک نیازهامه بتونم بخرم ولی بخدا پیش همسرم حتی همون لبایم نمیتونم از بس مسکل مالیش زیاده ونادونم ونفهمی کردم ...میدونی همسرم تنهاست وبی کسه .مادرش از بچگی ولش کرده  طلاق گرفته شوهر کرده .(پدرشم فوت کردن).پدرشم مجدد زن گرفت با نامادری بزرگ شد از جهت روانی زیاد خوب نیست..

وقتی اومدم پیشش  خونه پراز خاک بود خوب نبود تمیز کردم روحیه دادم بهتر شد ولی یکسال دوسال ..شد ۴ سال من هنوز تغییری ندیدم ..خستم ..بخدا ک مجرد بشم سمت ازدواج نمیرم انقدر ک تنفر پیدا کردم 

میدونی مرد جوهرش کارشه ..سخت کوشیشع ‌.وقتی مدام جلوش زار زدم هیچ نکرد سرد سرد شدم ازش ..پ

اگر برم پیش مادرم خدای نکرده چیزیش بشه خیلی تنها میشم بازم زندگبم تلخ میشه 

میدونی انسان زاده رنجه برای همونه نمیخام بچه دار بشم 

زندگی تلخه ولی هنوزم با وجود ادمهای مهربانی مثل خودت قشنگیاشو داره الهی شکررت،🙏🌷