2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان دوستت نیست

۱۴ سال دوست صمیمی هم بودیم ولی چند ماهی میشه

تو زندگی هم نیستیم 

جالبش اینه نه بحثی داشتیم که بگم به خاطر اونه نه دلخوری بود 

سر کار رفت و ماشین گرفت  

خودم دکتری قبول شده بودم با ذوق میخواستم بهش بگم که اصلا دیدم نیستیم تو زندگی هم✨

۱۴ سال دوست صمیمی هم بودیم ولی چند ماهی میشهتو زندگی هم نیستیم جالبش اینه نه بحثی داشتیم که بگم به خ ...

خیلی ناراحت شدم هر دوتون موفق باشید منم خیلی از دوستامو دیگه نمیبینم

خیلی ناراحت شدم هر دوتون موفق باشید منم خیلی از دوستامو دیگه نمیبینم

ممنونم عزیزم 

خودم به جای ناراحتی تعجب کردم بیشتر راستش 

ولی واقعیتش چون برای دوستی ۱۴ سالمون احترام قائل بودم چند باری پیام دادم و دو بار تماس گرفتم ولی جوابی دریافت نکردم دیگه تو سکوت تموم کردم برای خودم 

تو ناراحتی بابت این موضوع که دوستاتو نمیبینی؟

ممنونم عزیزم خودم به جای ناراحتی تعجب کردم بیشتر راستش ولی واقعیتش چون برای دوستی ۱۴ سالمون احترام ق ...

نه چون بنظرم ادم وقتی بزرگ میشه یادش میره یجورایی من حتی خانوادمو زیاد نمیبینم 

نه چون بنظرم ادم وقتی بزرگ میشه یادش میره یجورایی من حتی خانوادمو زیاد نمیبینم

دقیقا ناراحتی نداره چون خودم معتقدم به سری از آدما تا یه مسیری کنارتن بعد تو بهترین زمان از هم دور میشین که به نفعته  

تو بهترین زمان ها نه دلتنگ میشی نه ناراحت 

و به مسیرت ادامه میدی 

ایشالا هر جا که هستی موفق باشی عزیزم و دلت خوش باشه و همیشه همیشه از ته دل بخندی قشنگم💋

دقیقا ناراحتی نداره چون خودم معتقدم به سری از آدما تا یه مسیری کنارتن بعد تو بهترین زمان از هم دور م ...

مرسی مهربون بنظر من بعضی دوست ها از دشمن بدترن ولی از نزدیک همه چی تورو میدونن اینا نباشن بهتره !!