2777
2789
عنوان

من ادعای لاکچری بودن ندارم 😌

11838 بازدید | 119 پست

الان دیدم یکی تاپیک زده یه کاربر ادعای لاکچری بودن داره اما وسایل زندگیش معمولیه شغل شوهرش عادیه رستوران معمولی مبره عکس میده ……. 

بابا من نه ادعای لاکچری بودن می‌کنم نه میگم پولدارم 

بارها هم گفتم پولدار نیستم نمیگم وضعمون بد نه اندازه خودمون وضعمون خوبه اما بکسری ها میخوان به آدم اتهام بزنن تو ادعای لاکچری بودن میکنی تو میگی پولداری چرا عکس میذاری پس از رستوران و غذات من دوست دارم واقعا. عکس بذارم از لحظه های خوب زندگیم حالا اینکه شما چشمت بر داشت نمیکنه یه عکس غذا حال خوش آدم هارو ببینی پس به قلبت رجوع کن چرا به این اینجا رسیده 

برا بار صدم من ادعای پولداری ندارم اصلا پولدار تو. ذهن من رمین تا آسمون با چیزی که خودم هستم تفاوت داره من فقط یه زندگی راحت دارم 

دیدم انگار باید این تاپیک رو بزنم بعضی ها تمومش کنن این بازی کثیف رو 😂😂

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی‌ میشه که دغدغه هات اینجوریه... حس میکنم زندگی واقعی نداری

والا من دغدغه ای ندارم تاپیک دیدم فکر می‌کنم درباره من بود 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بنظرمن دغدغه های دیگران به من ارتباطی نداره و مهم نیست منو تو چه درجه ای میبینن..مهم حال خوب خودمه 

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
اتفاقا حس میکنم خیلی ساده وبی ریاحی بیخیال عزیزم

ممنون عزبزم نگاه شما زیباست ❤️❤️

والا من دغدغه ای ندارم تاپیک دیدم فکر می‌کنم درباره من بود

خب چرا فکر میکنی همه به تو فکر میکنن ...😐 دوستانه میگم سعی کن تراپی بری حس میکنم خودتو با چیزای فیک غرق کردی یه چیزایی رو حس نکنی

بنظرمن دغدغه های دیگران به من ارتباطی نداره و مهم نیست منو تو چه درجه ای میبینن..مهم حال خوب خودمه

والا برا منم مهم نیست اما یه تاپیک بزنم خیال بعضی هارو راحت کنم 

یه جمله ای هست که تو کل زندگیم بهش عمل میکنم

گور پدر حرف مردم

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

خب چرا فکر میکنی همه به تو فکر میکنن ...😐 دوستانه میگم سعی کن تراپی بری حس میکنم خودتو با چیزای فیک ...

اون تاپیک رو میخوندی متوجه میشدی که درباره من‌‌ بود خیلی ها. هم اسم منو آوردن 

باشه به پیشنهادت فکر می‌کنم ولی فکر کنم اونایی باید تراپی برن که این مدل تاپیک هارو میزنم

یه جمله ای هست که تو کل زندگیم بهش عمل میکنمگور پدر حرف مردم

منم اعتقادم همینه مخصوصا  مردم مجازی ولی گفتم تاپیک بزنم بعضیا یکم آروم بشن

اون تاپیک رو میخوندی متوجه میشدی که درباره من‌‌ بود خیلی ها. هم اسم منو آوردن باشه به پیشنهادت فکر م ...

نخوندم چه اهمیتی داره بقیه چی میگن که بخودم بگیرم ...تراپی رو کسی می‌ره که برای خودش ارزش قائله چیز بدی نیست