moonlover86 مدیر عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 1438 عنوان خاک نقره ای هرمز | مشاهده متن کامل بحث + 2217 بازدید | 91 پست دلم میسوزه میبینم مردم شیشه شیشه از اونجا خاک بر میدارن میارن گند زدن به طبیعتشخب خاک اونجا رو میخوای چیکار بریزی تو سرت وقتی اون خاک متعلق به اونجاس خب هرکی یه مشت برداره تموم میشه که کاربری دست دو نفره دوستان❤️ 1404/01/14 | 01:48 14 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عروس_صحرایی عضویت: 1403/11/03 تعداد پست: 1477 کاش اینایی که خاکو بردن ببینن چه گندی زدن این خاکو برگردونن به جای اولش
ورمیشل عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 11065 دوستانی که نیومدین و بابت اینکه این خاکا رو ندید ناراحتیدناراحت نباشید این خاکا چند وقت یکبار جایگزین میشهولی در کل درست نیست ازش برداشته شه کاش فقط یه بار بشه🥲🚬😔
ناروینم عضویت: 1399/08/04 تعداد پست: 19879 دیدی بعضیا همه چی میزارن تو دکوری خونه شون؟همینان به نظرم واسه دکوری جالب نیست ....من اگه زیاد باسه بگن بردارید هم نمیارم به چه درد میخوره اون خاک تو اون منطقه قشنگه تو بیرون که دیگه جالب نیست .... خیلی دوست دارن یه خورده اکلیل و رنگ قاطی شن کنن بریزن تو شیشه همون میشه 😂😂 💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
moonlover86 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 1438 وای از دست اینطور آدما همینا همه جارو به گند کشیدن😶 فکر میکنن همه جا خونه ی خودشونه هرکاری کنن اشکالی نداره کاربری دست دو نفره دوستان❤️
moonlover86 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 1438 تازه مردم اون شهر هم شاکی میشن مسافرا میگن از خداتون باشه اومدیم شما ها گشنه نمونید 😐😐😐😐😐😐اره ... دقیقا همینه وقتی فرهنگ ندارن بشینن خونه کاربری دست دو نفره دوستان❤️
بوی_نم_بارون_ عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 8423 همین مونده بعضیا بگن نونمون از اوناست🤣من جنوبمخداروشکر خدا بهمون دریا داده تا بودیم و هستیم نون مون ... به ما شمالیا میگن 😐😐😐😐😐 لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤
عروس_صحرایی عضویت: 1403/11/03 تعداد پست: 1477 دوستانی که نیومدین و بابت اینکه این خاکا رو ندید ناراحتیدناراحت نباشید این خاکا چند وقت یکبار جایگزی ... ولی من تو یه سایت خوندم اینا در اثر فعالیت اتشفشانی بوجود میاد و تجدید ناپذیره
moonlover86 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 1438 کاش اینایی که خاکو بردن ببینن چه گندی زدن این خاکو برگردونن به جای اولش من همه ی این پستا رو تو اینستا لایک میکنم بلکه دیده شه و حداقل 10 نفر بر گزدوننهرچند کسی که این کارو کرده فرهنگ برگردوندنشو نداره کاربری دست دو نفره دوستان❤️
ورمیشل عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 11065 به ما شمالیا میگن 😐😐😐😐😐 تو هر شهری یکاری پیدا میشه که متعلق به همون شهره و از قدیم نون آدمای اون شهر و در میاره کاش فقط یه بار بشه🥲🚬😔
moonlover86 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 1438 به ما شمالیا میگن 😐😐😐😐😐 شمالیا انقدری جنم دارن که برای نون شبشون محتاج 4 تا مسافر نباشن که بیان شهرو کثیف کنن و برن کاربری دست دو نفره دوستان❤️
moonlover86 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 1438 تو هر شهری یکاری پیدا میشه که متعلق به همون شهره و از قدیم نون آدمای اون شهر و در میاره یه جور میگن انگار مردم اون شهر تا عید هیچی نمیخورن فقط عید ازینا پول میگیرن میخورن برا 1 سال عجب کاربری دست دو نفره دوستان❤️
ورمیشل عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 11065 ولی من تو یه سایت خوندم اینا در اثر فعالیت اتشفشانی بوجود میاد و تجدید ناپذیره من خودم بچه همون سمتم و خیلی از این شنا دیدمواسه هرمز نیستمولی اطراف ما هم چند وقت یکبار شنای نقره ایی میان اینکه بگن دیگه تموم شده اصلا درست نیستو فعالیت آتشفشانی و اینا رو من بشخصه تکذیب میکنم کاش فقط یه بار بشه🥲🚬😔
عروس_صحرایی عضویت: 1403/11/03 تعداد پست: 1477 تو هر شهری یکاری پیدا میشه که متعلق به همون شهره و از قدیم نون آدمای اون شهر و در میاره والا بخدا ضرری که از بی فرهنگی مسافرا به مردم هر شهر میرسه بیشتر از نون و پوله
بوی_نم_بارون_ عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 8423 شمالیا انقدری جنم دارن که برای نون شبشون محتاج 4 تا مسافر نباشن که بیان شهرو کثیف کنن و برن چقدر زیبا گفتی خدا شاهده مغزمون تیلیت شد تو این ترافیک 💔 لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤
ورمیشل عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 11065 یه جور میگن انگار مردم اون شهر تا عید هیچی نمیخورن فقط عید ازینا پول میگیرن میخورن برا 1 سال عجب دیگه میان گند میزنن منتم میذارن😦 کاش فقط یه بار بشه🥲🚬😔