2777
2789
عنوان

خاک نقره ای هرمز

| مشاهده متن کامل بحث + 2216 بازدید | 91 پست
یکی راجب همین قضایا و رعایت نکردن مسافرا تو هرمز و شمال تاپیک زده بود بعد یکی کامنت گذاشته بود خب مگ ...

وای از دست اینطور آدما همینا همه جارو به گند کشیدن😶

کابری‌دونفره(خودم و سی‌سی )😁 تاپیک های مربوط به شکست عاطفی مربوط به ایشونه😂😉 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بریزن پای گلدونشون،تو آکواریوم و …

تو آکواریوم که خیلی به چشم نمیاد ،، ولی برا پای گلدون میشه مگه خراب نمیشه گل؟ 

چه کارا من هرچی فکر میکنم مثلا اگه یه بطری بردارم بیارم هی میگم خب که چی کجا بذارم الکی جاگیره آخرم باید بریزی دور کاش حا بیوفته برندارن اصلا

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
کشورای دیگه رو ببین خانومم کسی بهشون دست بزنه جریمه میشن وقتی فرهنگ ایرانی اینه باید کشور دست ب کار ...

واقعا برای ابتدایی ترین چیز ها باید مامور بالا سر آدم باشه ..حرفتون درسته منظورم اینه آدم باید خودش عقلش بکشه 

خارج داره فقط ایرانه که همه چی براش مهمه جز حفظ آثار تاریخی و گردشگری

تازه مردم اون شهر هم شاکی میشن مسافرا میگن از خداتون باشه اومدیم شما ها گشنه نمونید 😐😐😐😐😐😐

اره مسافر برکته فلانه 

لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤

من شمالی نیستمولی امسال شما جنوبیا خوب به درددل مردم شمال رسیدینهمین کارها رو با طبیعت شمالم میکنن م ...

بحث شمال و جنوب نیست

این حجم از آدم های بی فرهنگ هرجا برن خرابی به بار میارن و آسیب میرسونن

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

تازه مردم اون شهر هم شاکی میشن مسافرا میگن از خداتون باشه اومدیم شما ها گشنه نمونید 😐😐😐😐😐😐اره ...

همین مونده بعضیا بگن نونمون از اوناست🤣

من جنوبم

خداروشکر خدا بهمون دریا داده تا بودیم و هستیم نون مونو ازش در میاریم

محتاج کسی هم نیستیم

کاش فقط یه بار بشه🥲🚬😔

تازه مردم اون شهر هم شاکی میشن مسافرا میگن از خداتون باشه اومدیم شما ها گشنه نمونید 😐😐😐😐😐😐اره ...

انواع و اقسام فحش برای همچین مسافری کمه

میخوایم صدسال سیاه سایه نحسشون جایی سبز نشه که برکت بیارن

تو آکواریوم که خیلی به چشم نمیاد ،، ولی برا پای گلدون میشه مگه خراب نمیشه گل؟ چه کارا من هرچی فکر می ...

دیدی بعضیا همه چی میزارن تو دکوری خونه شون؟همینان

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

الان شعور و فرهنگ مردم چه ربطی به صاحب کشور داره ؟؟؟

الان من میگم بهت عزیزم. کشوری که صاحاب داشته باشه مثل جاهای دیگه واسه همچنین جاهایی قانون و تنبیه و نگهبان می ذاره نه اینکه خودش عامل تخریبش باشه

کاربری دست دو نفره دوستان❤️

واقعا برای ابتدایی ترین چیز ها باید مامور بالا سر آدم باشه ..حرفتون درسته منظورم اینه آدم باید خودش ...

بله برای بعضیا مامور باید بالا سرشون باشه تا فقر فرهنگیشون باعث نابودی های جبران ناپذیر نشه.

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️