moonlover86 مدیر عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 1438 عنوان خاک نقره ای هرمز | مشاهده متن کامل بحث + 2217 بازدید | 91 پست دلم میسوزه میبینم مردم شیشه شیشه از اونجا خاک بر میدارن میارن گند زدن به طبیعتشخب خاک اونجا رو میخوای چیکار بریزی تو سرت وقتی اون خاک متعلق به اونجاس خب هرکی یه مشت برداره تموم میشه که کاربری دست دو نفره دوستان❤️ 1404/01/14 | 01:48 14 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ms_m عضویت: 1401/12/27 تعداد پست: 1221 یکی راجب همین قضایا و رعایت نکردن مسافرا تو هرمز و شمال تاپیک زده بود بعد یکی کامنت گذاشته بود خب مگ ... وای از دست اینطور آدما همینا همه جارو به گند کشیدن😶 کابریدونفره(خودم و سیسی )😁 تاپیک های مربوط به شکست عاطفی مربوط به ایشونه😂😉
ورمیشل عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 11065 من نفهمیدم خاک رو میبرن چیکار کنن باهاش؟ اکلیلیهحتما میذارن دکوری خونه شون کاش فقط یه بار بشه🥲🚬😔
ناروینم عضویت: 1399/08/04 تعداد پست: 19879 بریزن پای گلدونشون،تو آکواریوم و … تو آکواریوم که خیلی به چشم نمیاد ،، ولی برا پای گلدون میشه مگه خراب نمیشه گل؟ چه کارا من هرچی فکر میکنم مثلا اگه یه بطری بردارم بیارم هی میگم خب که چی کجا بذارم الکی جاگیره آخرم باید بریزی دور کاش حا بیوفته برندارن اصلا 💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
auhayyy عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 7384 کشورای دیگه رو ببین خانومم کسی بهشون دست بزنه جریمه میشن وقتی فرهنگ ایرانی اینه باید کشور دست ب کار ... واقعا برای ابتدایی ترین چیز ها باید مامور بالا سر آدم باشه ..حرفتون درسته منظورم اینه آدم باید خودش عقلش بکشه
بوی_نم_بارون_ عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 8423 خارج داره فقط ایرانه که همه چی براش مهمه جز حفظ آثار تاریخی و گردشگری تازه مردم اون شهر هم شاکی میشن مسافرا میگن از خداتون باشه اومدیم شما ها گشنه نمونید 😐😐😐😐😐😐اره مسافر برکته فلانه لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤
نفس۹۱ عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 17863 من شمالی نیستمولی امسال شما جنوبیا خوب به درددل مردم شمال رسیدینهمین کارها رو با طبیعت شمالم میکنن م ... بحث شمال و جنوب نیستاین حجم از آدم های بی فرهنگ هرجا برن خرابی به بار میارن و آسیب میرسونن در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀
شاپررررک99 عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 1210 واقعا برای ابتدایی ترین چیز ها باید مامور بالا سر آدم باشه ..حرفتون درسته منظورم اینه آدم باید خودش ... ایرانی هیچوقت درس نمیشه
moonlover86 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 1438 سرشون جای دیگه گرمه.این چیزا براشون پشیزی اهمیت نداره دقیقا کاش یکمم به فکر کشور خودشون بودن کاربری دست دو نفره دوستان❤️
ورمیشل عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 11065 تازه مردم اون شهر هم شاکی میشن مسافرا میگن از خداتون باشه اومدیم شما ها گشنه نمونید 😐😐😐😐😐😐اره ... همین مونده بعضیا بگن نونمون از اوناست🤣من جنوبمخداروشکر خدا بهمون دریا داده تا بودیم و هستیم نون مونو ازش در میاریممحتاج کسی هم نیستیم کاش فقط یه بار بشه🥲🚬😔
عروس_صحرایی عضویت: 1403/11/03 تعداد پست: 1477 تازه مردم اون شهر هم شاکی میشن مسافرا میگن از خداتون باشه اومدیم شما ها گشنه نمونید 😐😐😐😐😐😐اره ... انواع و اقسام فحش برای همچین مسافری کمهمیخوایم صدسال سیاه سایه نحسشون جایی سبز نشه که برکت بیارن
moonlover86 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 1438 من نفهمیدم خاک رو میبرن چیکار کنن باهاش؟ خودشونم نمیدونن به خدا میبرن که بگن ماام داریم کاربری دست دو نفره دوستان❤️
نفس۹۱ عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 17863 تو آکواریوم که خیلی به چشم نمیاد ،، ولی برا پای گلدون میشه مگه خراب نمیشه گل؟ چه کارا من هرچی فکر می ... دیدی بعضیا همه چی میزارن تو دکوری خونه شون؟همینان در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀
moonlover86 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 1438 الان شعور و فرهنگ مردم چه ربطی به صاحب کشور داره ؟؟؟ الان من میگم بهت عزیزم. کشوری که صاحاب داشته باشه مثل جاهای دیگه واسه همچنین جاهایی قانون و تنبیه و نگهبان می ذاره نه اینکه خودش عامل تخریبش باشه کاربری دست دو نفره دوستان❤️
_marnie_ عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 14277 واقعا برای ابتدایی ترین چیز ها باید مامور بالا سر آدم باشه ..حرفتون درسته منظورم اینه آدم باید خودش ... بله برای بعضیا مامور باید بالا سرشون باشه تا فقر فرهنگیشون باعث نابودی های جبران ناپذیر نشه. رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️