2777
2789
عنوان

سرفه خلطی نوزاد یک ماهه

84 بازدید | 16 پست

سلام خانوما پسرم یک ماهشه از این ویروس جدید گرفته اسهال شده و الان دو روزه سرفه هاش بیشتر شده و‌خلطی😭پسر بزرگم درگیرش بود دیشب تب شدیدی داشت که با تب بر و انتی بیوتیک‌خداروشکر کنترل شد و بهتره الان پسر کوچکم دچارش شده امروز رفتم بیمارستان اما گفتن تا ده باید بمونی منم برگشتم و فردا دوباره قراره برم و اینک سرش داغه اما تب شو میگیرم تب نداره توروخدا هرکی میتونه راهنمایی کنه

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
شیر خودت رو میخوره؟واینکه به نظرم تحت نظر تو بیمارستان بود بهتر بود

شیر خودم و میخوره فردا حتما میبرمش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببرش همین الان بیمارستان شاید لازم به بستری باشه

پسر بزرگم چهارده ماهشه اونو چیکار کنم😭

شیر خودم و میخوره فردا حتما میبرمش

حواست باشه عزیزم نوزاد اسهال بگیرا خیلی زود دهیدره میشه بعد روزی چند بار دفع میکنه؟ وافعا اسهاله؟

حالت ناله نداره؟ سره حاله؟ خوب شیر میخورع

حواست باشه عزیزم نوزاد اسهال بگیرا خیلی زود دهیدره میشه بعد روزی چند بار دفع میکنه؟ وافعا اسهاله؟حال ...

تعداد دفعاتش زیاد نیست ولی حالت اسهال مدفوعش شیر خوب میخوره ادرارش زیاده ن زیاد ناله نداره ولی سرحال بگم ن

عزیزم بچه دیگتو بذار پیش شوهرت و ببرش بیمارستان

الان شرایط شو ندارم فردا صب میتونم‌ببرم

جفتشونو ببرریه نوزاد صعیفهسرفه خلطی هم داره ممکنه بزنه به ریه حتما ببرش

میدونم خدایا استرس دارم الان شرایطش نیست فردا صب میبرم

تعداد دفعاتش زیاد نیست ولی حالت اسهال مدفوعش شیر خوب میخوره ادرارش زیاده ن زیاد ناله نداره ولی سرحال ...

خوبع که دفعات ادرارش خوبع حواست بهش باشه صبح ببرش تب هم کخ نداره؟

احتمالا شیرخشک جدید بهش ندادی؟ 

خوبع که دفعات ادرارش خوبع حواست بهش باشه صبح ببرش تب هم کخ نداره؟احتمالا شیرخشک جدید بهش ندادی؟

ن تب شو گرفتم تبش رو۳۶ جدید ک ن بخاطر زردیس روزی بک وعده بعضی وقتا دو وعده اپتامیل میدم الان شیر خشک‌ دادم خوابید

2790
2778
2791
2779
2792