2777
2789
عنوان

سرفه خلطی نوزاد یک ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 84 بازدید | 16 پست

سلام عزیزم ببخشید تو این تاپیکت میخوام ی سوال ازت بپرسم به کمکت احتیاج دارم منم سقط مکرر دارم میخوام ازمایشاتشو شروع کنم ی سوال دارم ازتون میشه بگید مشکل سقطاتون چی بود و چقدر طول کشید اون مشکل درمان بشه تا بارداری موفق داشته باشین؟ بعدش طبیعی باردار شدین؟ دکترتون کی بود؟؟ ممنون میشم کمکم کنید حالم واقعا داغونه

سلام عزیزم ببخشید تو این تاپیکت میخوام ی سوال ازت بپرسم به کمکت احتیاج دارم منم سقط مکرر دارم میخوام ...

سلام عزیزم ایشالله خیلی زود مشکلت حل میشه نگران نباش مشکل من انعقادخون بود که باید امپول انوکسا میزدم تو بارداری برای من هشت ماه طول کشید ماه اولی ک دکتر داروهای تحریک تخمدان و شرو کرد باردارشدم دکترمم سهیلا عارفی بود از اول تا آخر بارداری انوکسا زدم ولی خب سر دومی تو چهارماهگی پسرم باردارشدم که نمیدونستم تا شش ماهگی متوجه بارداری شدم بدون هیچ دارویی که مشکل اول و یجوری نقض میکنه نگران نباش فقط دنبال شو بگیر حتما نتیجه میگیری من چهار سال چهل تا دکتر عوض کردم انقد اومدم و رفتم ک شد

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

2790
2778
2791
2779
2792