2777
2789
عنوان

بهم گفت چهارده تا بیشتر مهریه نمیکنم

7333 بازدید | 310 پست

بچه ها ما ۱ ساله باهمیم تصمیم داریم ازدواج کنیم الان ک داریم همه چیو دوتایی اوکی میکنیم تا قبل آشنا شدن خانواده ها میگه من عمرا  بیشتر از ۱۴ تا سکه مهرت نمیکنم . منم قبول نمیکنم مگه چیم از دخترای دیگه کمتره ؟ بهش گفتم اگرم قبول کنم ۱۴ تارو باید حق طلاقو بهم بدی اونم قبول نکرد حتی ...گفت ارزش خودتو با پول میسنجی ک میگی کمتر از دخترای دیگم ؟ گفتم تو اینقد برام ارزش قائل نیستی سکه بالا قبول کنی من ک هیچ وقت ازت نمیگیرم . بنظرتون حق با منه یا اون؟

تمااام حق و حقوق 

حق کار حق مسکن حق خروج از کشور همه رو بگیر قبول کن

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

14 با حق طلاق

بگو اگ نه ک خوش اومدی!

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به درد زندگی نمیخوره

ﭼﻮﺏ ﺗﻨﺒﻴﻪ ﺧﺪﺍ ﻧﺎﻣﺮﺋﻴﺴﺖ …ﻧﻪ ﻛﺴﻲ ﻣﻴﻔﻬﻤﺪ ,ﻧﻪ ﺻﺪﺍﻳﻲ ﺩﺍﺭﺩ …ﻳﻚ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻭﻗﺘﻲ ﺍﺯ ﺷﺪﺕ ﺑﻐﺾ ,ﻧﻔﺴﺖ ﻣﻴﮕﻴﺮﺩ …ﺧﺎﻃﺮﺕ ﻣﻲ ﺁﻳﺪ …ﻛﻪ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﺑﺎﻋﺚ ﻭ ﺑﺎﻧﻲ ﻳﻚ ﺑﻐﺾ ﺷﺪﻱﻭﺩﻟﻲ ﺳﻮﺯﺍﻧﺪﻱ …ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﻓﻜﺮ ﻧﻤﻴﻜﺮﺩﻱ ﺑﻐﺾﭘﺎﭘﻲ ﺍﺕ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ …ﻭ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻣﻴﻨﺸﻴﻨﺪ ﺳﺮ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﻭ ﺗﻮ ﻫﻢ ﺑﺎﻻﺟﺒﺎﺭ …ﻫﺮ ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺻﺪﺑﺎﺭ …ﻣﺤﺾ ﺁﺯﺍﺩﻱ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﺑﻐﺾ ﺭﺍ ﻣﻴﺸﻜﻨﻲ …ﺁﺭﻱ , ﺍﻳﻦ ﭼﻮﺏ، ﭼﻮﺏِ ﺧﺪﺍﺳﺖ .

تو ۱۴۰۰ تا هم بنویسی آخر سر نهایتا ۱۴ تاش گیرت بیاد

ولی خب درک میکنم ی وقتایی ادم درگیر اعداد و ارقام میشه ذهنش بهم میریزه

آریامهر❤️دختر کوروش بزرگم ، متعصب شدید روی ایران و ایرانی ، پس مذهبی ها ، وطن فروش ها ، تازی پرست ها ، باهام هیچ گونه بحثی نکنید

شما ۱۰۰۰ تا هم بذاری تا ۱۴ تا می‌تونی طرف رو مجبور به دادنش کنی وگرنه فایده ای نداره بحث ارزش هم نیست 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

ببین تو این مسئله حق با اونه ! 

شما اعتماد نداری حق طلاق میخوای ! اونم اعتماد نداره بیشتر از ۱۴ تا مهر نمیکنه ! 

با هم توافق کنین نهایت ۳ دنگ خونه ، هر موقع صاحب خونه شد ، هم جز مهریه باشه!

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

بابا تو حقوق رو کامل بگیر مثل حق طلاق و اینا بگو همون ۱۴ تا بکنه همون الان نزدیک دو میلیارده اون موقع که صدتا صدتا مهر میکردن سکه ۱۰۰ هزارتومن بود 

حالا باهاش صحبت کن بکنه ۲۰ تا 

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

چیت از بقیه دخترا کمتره؟

مقایسه ابتدای زندگی!!

واقعا سکه ملاک نیس 

تو اگه از زندگی خسته بشی 

مهر حلال جونم آزاد 

جای تعداد سکه 

اسمتو بشناس

چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂‍↕️😍🙂‍↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~