بچه ها ما ۱ ساله باهمیم تصمیم داریم ازدواج کنیم الان ک داریم همه چیو دوتایی اوکی میکنیم تا قبل آشنا شدن خانواده ها میگه من عمرا بیشتر از ۱۴ تا سکه مهرت نمیکنم . منم قبول نمیکنم مگه چیم از دخترای دیگه کمتره ؟ بهش گفتم اگرم قبول کنم ۱۴ تارو باید حق طلاقو بهم بدی اونم قبول نکرد حتی ...گفت ارزش خودتو با پول میسنجی ک میگی کمتر از دخترای دیگم ؟ گفتم تو اینقد برام ارزش قائل نیستی سکه بالا قبول کنی من ک هیچ وقت ازت نمیگیرم . بنظرتون حق با منه یا اون؟
حق کار حق مسکن حق خروج از کشور همه رو بگیر قبول کن
وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱
وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂
شما ۱۰۰۰ تا هم بذاری تا ۱۴ تا میتونی طرف رو مجبور به دادنش کنی وگرنه فایده ای نداره بحث ارزش هم نیست
الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷