2777
2789
عنوان

یا خدا....مهلتم تموم شد

526 بازدید | 26 پست

مامانم نیم ساعت پیش خیلی جدی و خشن بهم التیماتوم داد

گفت اسکارلت😡😡😡😡😡 راس ده دقیقه به ۱۰ میام تو اتاقت وسایلاتو مرتب میکنی  اشغالتم جمع میکنی

میخوام بیام جارو بزنم

وای به حالت موقع جارو چیزی تو دست و پام باشه😡😡😡😡😡😡

منم اومدم مثلا تمیز کنم گفتم یه سر به نی نی سایت بزنم 

الان به خودم اومدم دیدم مهتلم تموم شد😢😢

خلاصه که از نی نی سایت بر حذر کنید که مثل من وای به حالتونه😓😓😓😌😌

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عه حالا خودت تمیز کن جار و ام خودت بزن از دلش در بیاری

جارو زدن منو قبول نداره اخه😂😂😂😂

من از خدامه جارو بزنم

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕

مامانتو بیار نی نی سایت راحت بشی.خخخ

شما مادران میتوانید جنایتکار باشید،اگر همسر درستی انتخاب نکنید و بعد با نداشتن آمادگی و ندانستن روش تربیت درست کودک ،بصورت غیر عمدی شخصیت و هویت کودکتان رو نابود کنید و تا آخر عمر اثرات بد تربیتتان روی فرزندتان باقی بماند و او هم بقیه رو تحت تاثیر رفتار بدش قرار بدهد و در سطح وسیع و جامعه ،جمع این کودکان باعث جامعه ی ناسالم میشوند که روی همگان تاثیر می‌گذارند.مادر بودن فقط غذا دادن و لباس عوض کردن نیست .مهمترین و باارزشترین کار دنیا ،در دست مادران است یعنی ساختن انسانی جدید . لطفا شما زنان روش بروز شده و علمی تربیت و پرورش و روانشناسی کودکان را یاد بگیرید سپس بچه دار شوید.** اینجا **و ** اینجا ** کلیک کنید.
من الان سر کارم خوشبحالت خونه ای 😢 😐

منم الان باید دستمال ببندم به کلم برم سرکار🤕🤕