2777
2789
عنوان

چقدر سیزده بدر دعوا شده

428 بازدید | 26 پست

امروز خیلی دعوا شده ، من تو کانال هایی که عضوم خیلی بن و شوهرا دعواشون شده ، همینجا هم خیلیا از دعواشون میگن 

خاله ی خود منم دعواش شده با شوهرش..... نیومدن بامون

یعنی کلی دعوا دیدم امروز 

عزیزان مرده شور سیزده بدر رو ببره ، برای یک طبیعتی بیرون رفتنی اوقات خودتون و بچه هاتون رو تلخ میکنین 

۱۳ بدر تبدیل شده به روز جنگ و دعوا و اعصاب خوردی ، فقط خوندم دو سه نفر بزن بزنشون شده سر بیرون رفتن امروز و رفتن پی طلاق

این چه سمیه خداوکیلی ، منکه ازین روز خیلی ساله بدم میاد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما پارسال طوری بین اقوام دعوا شد که مثل جنگ بود الان که بیرونیم هی میگم نکنه خدای نکرده مثل پارسال بشه با وجودی که از پارسال تا الان باهاشون قهریم و خانواده خودمون فقط اومدیم ، اما در کل باعث و بانیش و نمیبخشم هیچوقت این ترس از وجودم بیرون نمیره ...

دوست عزیز جهت یادآوری : اینجا مکانی است مجازی نه مکان خالی کردن عقده ها ... پس احترام به همدیگر را فراموش نکنید ... با تشکر .

چرامرده شورسیزده بدروببرن ،این چه الفاطیه،اتفاقاماکه هرجادیدیم خوش وخرم بودن ،شادی ملت هم ناراحت کن ...

ینفر از فامیل ما 

من تو مجازی خوندم 

دو سه نفر فقط کارشون کشیده به کتک و طلاق 

من برای اونا میگم مرده شور این روزو ببرن اگه بخوان گند بزنن به اعصاب همدیگه.....

آخه برای یه طبیعت رفتن کسی بزن بزن می‌کنه ، طرف میگه شوهرم زده زیر چشمم اندازه یه بادمجون باد کرده....

اطراف من دست گرفته بودن کوردی می‌رقصید جاتون خالی 

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

چهارشنبه سوری ،عید،سیزده بدرووومراسم های باستانی ایرانی جزئی ازهویت ایرانی هستن وبایدحفط بشن حالابعص ...

فقط همون عیدش رو من خوشی میبینم 

گند زدن تو بقیش ، چهارشنبه سوریم که تبدیل شده به روزه ++ شانس بیاری چیزیت نشه نزدن بیرون++

ما پارسال طوری بین اقوام دعوا شد که مثل جنگ بود الان که بیرونیم هی میگم نکنه خدای نکرده مثل پارسال ب ...

چی بگم ولا 

من خودمم ازین روز اصلا خاطره خوشی ندارم...

نه چهارشنبه سوری نه سیزده ، دعوا خودمون نه ها ، دعوا بقیع 

امروز نرفتم بیرون اصلا....

گرچه برای بعضیا این رسوم مهمهولی خب از نظر من یک نشستن رو چمن و یک زیر انداز واقعا این همه جنگ نداره

یه عده هم که کلا اصالتشونو یادشون رفته ، فکر کردن اصالت تو پرپایی این روزاست 

اصلا همینکه اصالت یاد خیلیا رفته باعث میشه مثلا چهارشنبه سوری بجا خوش گذشتن تبدیل بشه به ناقص شدن بیش از ۲۰۰ نفر و درگیری و بزن بزن با پلیس‌‌‌....

باید برای برپایی چنین روز هایی جنبشو داشته باشیم 

من اینکه برای رفتن به طبیعت جنگ راه بندازی یا بری طبیعت ، گند بزنی اونجا و در اشغال کنی اونجا رو 

یه عده هم که کلا اصالتشونو یادشون رفته ، فکر کردن اصالت تو پرپایی این روزاست اصلا همینکه اصالت یاد خ ...

اتفاقا اصالت و زنده نگه داشتن این روزا به اینکه این جشنا اجرا بشه دیگه یه عده نمیتونن خوش باشن چه ربطی به این جشن داره ؟ مردم خودشون مشکل دارن قرار نیس این روزا ام یادمون بره 

همینطوری مهرگان و تیرگان یادمون رفته میخوای اینم یادمون بره؟ خب چه کاریه یه دفعه تقویمو تبدیل کنید به قمری دیگه راحت شید

صفا باشه عشق باشه😌📿 شری💍🤍