2777
2789
عنوان

مادر شوهررر

490 بازدید | 38 پست

مادر شوهرم ی مدت میومد خونه ما ، مثلا از بیرون اومده بود، دستشو تو سینک می شست ، حالا من خیلی حساس نیستم اما چون خودش خیلی برای خونه ش قاعده قانون تعیین می‌کنه ، منم یک بار که اومد دست شو بشوره، گفتم میخواین دست تونو تو دستشویی بشورید؟ اونم رفت دسشویی، حالا این سری دوباره اومد خونه مون، دوباره رفت دستشو تو سینک شست, چه برخوردی باید باهاش کرد؟ خیلی رو اعصابمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توام خونه اونا هر طور دوست داری رفتار کن عین خیالتم نباشه ریلکس باش مث خودش😐

ببین، خودش یک دختر وسواسی تو خونه داره، من تا حالا تو اتاقش نرفتم ، چهار ساله، بعد خودش این شکلیه ، خیلی خودخواه و اشغال ه

توام خونه اونا هر طور دوست داری رفتار کن عین خیالتم نباشه ریلکس باش مث خودش😐

حالا من جرات نمیکنم ، هر حدی تعیین میکنند احترام میذارم، مثال خونه مادر شوهر باید با دعوت بریم ، بعد خودش ی مدت سرزده میومد خونه ما ، منم تلفن شو جواب نداد، خیلی سوخت از دستم، دیگه سرزده نیومد

حالا من جرات نمیکنم ، هر حدی تعیین میکنند احترام میذارم، مثال خونه مادر شوهر باید با دعوت بریم ، بعد ...

میفهمم مث خانواده شوهر من که وسواسی و خودشیفته ن

منم روز اول که رفتم به پسرش گفت اتاقتون به هم ریختس که منو نبره تو اون اتاق و هنوز رنگ و شکل و ابعاد و چیدمان اتاقشو ندیدم😂 البته اونا خونه من نمیان ولی در کل ادا و اصول و قانونای خاص خودشون دارن

ی مدت چون سرزده میومد من حالشو می‌گرفتم که دیگه نیاد، الآنم بعد یک سال دعوتش کردم تا یاد بگیره با دع ...

خداییییی با مادرتون هم اینجورید گاهی میگم خدایا چرا بهم پسر دادی نکنه میخوای بی ارزشم کنی

خداییییی با مادرتون هم اینجورید گاهی میگم خدایا چرا بهم پسر دادی نکنه میخوای بی ارزشم کنی

خوب شما مگه میدونی مادر شوهرم چه رفتارهایی باهام کرده؟ واسه عروسی مون نیومد گفت کرونا هست ، سالی سه بار دعوت می‌کنه, من چرا باید به چنین مادر شوهری احترام بذارم ؟ چرا قضاوت بیجا میکنید ؟

میفهمم مث خانواده شوهر من که وسواسی و خودشیفته نمنم روز اول که رفتم به پسرش گفت اتاقتون به هم ریختس ...

دقیقا خودشیفته! مادر شوهر منم قبل بچه خونه ما نمی اومد ، بچه که اومد خودش خودشو دعوت می‌کرد ولی من حق نداشتم برم بدون دعوت چون دخترش اذیت میشه