2777
2789
ما با نون میخوردیم اما خانواده همسر خالی خالی

خانواده شوهر من تو دیکشنریشون غذا های پر زحمت مث دلمه و الویه وجود نداره

فقط ازینا که همه چی بریزی قابلمه تا خودش بپزه،درست میکنن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ چیزی عجیب تر و بدتر از این نبود که کاچی و فرنی رو همسایه مون با نمک میپزهبنده خدا هر بارم برام م ...

وای چقدر مزاج ها فرق میکنه حالا یه بار تو براش درست کن ببر متوجه اشتباهش بشه

وای چقدر مزاج ها فرق میکنه حالا یه بار تو براش درست کن ببر متوجه اشتباهش بشه

یه همسایه گیاه خوار داریم

یه قرمه سبزی اورد با سویا

وای تهوع آور بود

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

سخت نگیر والا همه مدل میشه خورد،ما یه فامیل داشتیم یه مشکلی داشت نمیتونست برنج بخوره چند سال بخدا قرمه سبزی و قیمه درست میکرد با نون میخورد حتی بچه هاشم عادت کرده بودن با نون دوست داشتن ما غش میکردیم از خنده دلمه که دیگه جای خود داره😂

بلندترین فریاد من سکوت من است...
ما فکر ناهاریم خواهر

من دیشب قرمه سبزی با قلم گذاشتم آروم آروم میپزه تا ظهر😋

خانواده شوهر من تو دیکشنریشون غذا های پر زحمت مث دلمه و الویه وجود ندارهفقط ازینا که همه چی بریزی قا ...

نه من مادرشوهرم ماشاالله چه دستپختی داره بعد با حوصله و با عشق غذا درست میکنه مخصوصا وقتی ما بخوایم بریم شوهرم به طعم و غذاها یکم حساس و بدغذاس

میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه

هیچ چیزی عجیب تر و بدتر از این نبود که کاچی و فرنی رو همسایه مون با نمک میپزهبنده خدا هر بارم برام م ...

وای من یه بار تو ماه رمضون یه نفر شیربرنج شور برام آورد منم نمیدونستم شوره🤦بعد اذان خواستم افطار کنم قاشق اول گذاشتم دهنم شوووووور بود اونقدر حالم بد شد و تعجب کردم اولش فکر کردم اشتباهاً شور شده بعد سرچ کردم دیدم خیلیا شور میخورن😑😅تا مدت ها از یاداوریش حالم بد میشد

حیف از شیربرنج نرم و لطیف و شیرین که اونطور شور بشه😩

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

نه من مادرشوهرم ماشاالله چه دستپختی داره بعد با حوصله و با عشق غذا درست میکنه مخصوصا وقتی ما بخوایم ...

خدا حفظش کنه🌷

من ۱۱ساله عروس اینام

کلا ۱۰ بار خونشون غذا نخوردم

مادرشوهرم حریصِ

دوس داره همه چی رو جمع کنه بعده مرگش خیرات بدیم براش

نمیخواد هیچ کی بره خونش