2777
2789
عنوان

مادر شوهررر

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 38 پست
دقیقا خودشیفته! مادر شوهر منم قبل بچه خونه ما نمی اومد ، بچه که اومد خودش خودشو دعوت می‌کرد ولی من ح ...

جالبن که همشون پررو و خودخواهن میاد خونه شما به کارات برس تا بفهمه بدون دعوت نیاد

البته من با دعوتم که میرفتم همینطور بودن😂 یکیشون میرفت تو اتاقش اون یکی میرفت به گلاش میرسید مامانش میدوید آشپزخونه مثلن کاردارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جالبن که همشون پررو و خودخواهن میاد خونه شما به کارات برس تا بفهمه بدون دعوت نیادالبته من با دعوتم ک ...

بعد خونه منم میان، من میام پیش شون بشینم اصلا خوششون نمیاد، میگن دختره بیکاره

جالبن که همشون پررو و خودخواهن میاد خونه شما به کارات برس تا بفهمه بدون دعوت نیادالبته من با دعوتم ک ...

ی بار که میخواست بیاد تلفن جواب ندادم، همونو شر درست کرد دیگه خداروشکر نیومد، فکر کردن من نوکر شونم ، کجا دیدی عروس خونه مادر شوهر نره ، مادر شوهر بره خونه عروس؟ 

ی بار که میخواست بیاد تلفن جواب ندادم، همونو شر درست کرد دیگه خداروشکر نیومد، فکر کردن من نوکر شونم ...

دیگه همه مدل آدمی داریم میبینم

من کمال احترامو گذاشتم از اول رفتم و سر زدم و اونا یکبارم نیمدن

مدتی قبل یه کار برام پیدا شد که باباش قرار بود وساطت کنه و نکرد بعد پسرش میگف تو دو ماهه خونشون نرفتی توقع داری برات کار جور کنن😂

اوا😳 پس میان خونتون که با پسر و نوه شون باشن؟

منم تا جایی که میشد کم کردم رابطه رو، خیلی بی خبر و به درد نخور هستند ، فکر میکنند عروس باید بهشون باج بده، عروس خیلی خوشبخت شده با پسرشون، اون های مزخرف