2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باهم برین بیرون من که با نامزدم همیشه تنهایی دوتایی رفتیم بیرون اصلا تو هر مناسبتی هرچقدر اصرار کرده با خانوادش بریم گفتم نه چون میخوام ازین دوران نهایت لذت رو ببرم 

تا جایی که دیگه بعضی مواقع زن پدرش برامون وسایل پیک نیک رو آماده میکنه میده بهمون اوایل میگفت منم میخوام بیام ولی چند بار که نیومد دیگه عادت کرده

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  
در حد نشون میخام کلا به هم بزنم اخلاقش خیلی تنده

اگر همه چیزش خوبه و با محبت هست اخلاق تند درست میشه کم کم وقتی علاقش نسبت بهت زیاد بشه 

من نامزدم اولش خیلی عصبی بود و اخلاقش تند بود

ولی  الان دلش نمیاد بهم بگه حتی تو 

اگر همه چیزش خوبه و با محبت هست اخلاق تند درست میشه کم کم وقتی علاقش نسبت بهت زیاد بشه من نامزدم اول ...

مثلا من ی روز گفتم میای  دنبالم اگه نمیای اسنپ بگیرم چون عجله داشتم به تندی گفت مگه هواپیما هستم که بیام زود

اخلاقش اینجور تنده

مثلا من ی روز گفتم میای دنبالم اگه نمیای اسنپ بگیرم چون عجله داشتم به تندی گفت مگه هواپیما هستم که ...

خب اگر عصبی هست اگر اخلاقش تنده و هرچیزی وقتی علاقش بهت صد برابر بشه مطمعن باش درست میشه برا من که اینجور بوده بازم اخلاق تند رو دارن ولی خیلییی کم میشه که اصلا به چشم نمیاد مهم اون محبته هست ببینی چقدر دلش پاکه و اینا