2777
2789
عنوان

شوهرم نذاشت بریم سیزده بدر

| مشاهده متن کامل بحث + 3237 بازدید | 87 پست

اسی دو سال اول ازدواجم زجری نبود که نکشیده باشم بخدا قسم واسه خونه مامانم ساعت برام میزد کم‌کم بهتر شد تا سال چهارم گفتم بتازون اما اگه بلایی سر مامانم بیاد هیچ وقت نمیبخشمت یکم انگار ترسید الان زودتر از من برا خونه مامانم اماده میشه. اوایل ازدواج دقیقا اون می‌گفت با کی رفت و آمد داشته باشیم الان با یکی حال نکنم نمی‌رم. همیشه هم میگم هر روز خونه مامانت برو‌ من روز تعطیلم جمعه ست توقع نکن اون یه روز خونه مامانا بریم من با خونه خودم حال میکنم خودشم می‌دونه با اخلاقای گندش افسرده ام کرده برا همین زیاد بهم گیر نمیده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا من خیلییی جاها مراعاتشو میکنم اصلا خونه ی بیشتر فامیلای من نمیره میکه خوشم نمیاد ازشون درحالی ک ...

وای چقدر اخلاقاش شبیه بابامه

باور کن خونه فامیلای مادرم مهمونی دعوت بشیم استرس میگیرم 

یا نمیاد

یا نمیذاره ماهم بریم

یا میاد ولی با کلی دعوا و داد و فریاد و مهمونی رو زهرمار میکنه

معمولا تا چندروز هم تو خونه دعوا راه میندازه

درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم
آره واقعاحالا شوهر من بشدت مذهبی و اهل قرآن و...وااای به حال بقیه مرداالبته شوهرم اخلاقای خوبم زیاد ...

اره خب چاره ی دیگه ای نداریم

من انقد خسته شدم ک مثبتا هم به چشمم نمیاد

هرچی فک میکنم ویژگی مثبت نداره😂

مگه ازش میترسی تو هم دقیقا مثل خودش. رفتار کن

بحث ترس نیست

من دوس ندارم چهره و شخصیتی ک از خودم نشون دادم پیش بقیه خراب بشه یا منو شخص عبوس و بدرفتاری بدونن

مثلا بگم با پسرعمت راحت نیستم باهاشون نریم بیرون میدونی چیکار میکنه؟ میره پیششون دقیقاااا همینو میگه،ک اره زنم از شما خوشش نمیاد میگه من با اینا بیرون نمیام فقط با فامیلای خودش حال میکنه و…هزارتا چیز دیگه

شوهر منم همینه،۱۵ ساله دارم باهاش زندکی میکنم،اولاکه کلا میخواست با اخم ملتو قورت بده الان کمی بهتر ...

شوهره منم همیشه توهم داره ادمای دیگه بهش بدهکارن و باید زیااادی بهش احترام بزارن و لی لی ب لالاش بزارن

اسی دو سال اول ازدواجم زجری نبود که نکشیده باشم بخدا قسم واسه خونه مامانم ساعت برام میزد کم‌کم بهتر ...

خوشحالم ک بهتر شده

ولی بخدا عمر ادم حروم میشه؛ من الان یادم نمیاد به غیر از جاهایی ک خودش دوسداشته کجا رفتیم ک صفر تا صد بهمون خوشگذشته باشه

وقتی خودش با جایی یا کسی حال نکنه زهره ماااار همه میکنه و براشم اصلا مهم نیس بقیه راجبش چی فکر میکنن

الانم انقد خودشو از چشم همه انداخته ک ناراحتم میشه چرا دیگه مثل سابق محلش نمیزارن

خوشحالم ک بهتر شدهولی بخدا عمر ادم حروم میشه؛ من الان یادم نمیاد به غیر از جاهایی ک خودش دوسداشته کج ...

چی بگم عزیزم .اینکه من نسخه زندگیمو رو برا شما بپیچم اشتباهه. من یه مدت رو تمام خواسته هام پافشاری میکردم شوهرم میدونست اگه گوش نده میرم بخاطر ترس از دست دادنمم که بود سعی میکرد از قلدربازیش کم کنه 

چی بگم عزیزم .اینکه من نسخه زندگیمو رو برا شما بپیچم اشتباهه. من یه مدت رو تمام خواسته هام پافشاری م ...

خوبه باز ترس از دست دادن داشته

شوهره من اگه بهش بگم میرم فقط ترس از دست دادن پول داره ک یه وقت مهریه نگیرم😅حالا دارو ندارش چیه؟یه ماشین