2777
2789
عنوان

شوهرم نذاشت بریم سیزده بدر

3237 بازدید | 87 پست

من چون تک دخترم خونوادم خیلی بهم وابستن و اگه اینجور مواقع باهاشون بیرون نرم و بدونن ک تنها خونه بودم خیلی ناراحت میشن میگن ما دلمون میمونه پیش تو کوفتمون میشه 

امروزم قرار بود بریم بیرون اما چون برعکس هرسال با فامیلای بابام میخواستن برن یهو شوهرم گف من از اونا خوشم نمیاد باهاشون راحت نیستم ما نمیریم خودمون تو خونه میمونیم

یکم پیش مامانم زنگ زد ک اماده شید بیاین گفتم مامان ما نمیایم؛هی پرس و جو کرد گف مگه شوهرت بعدظهر نمیخواد بره سرکار تو بیا…گفتم نمیشه بمونه دفعه ی بعد

فک کنم خیلی ناراحت شد یه خدافظی سرد کرد و گوشیو قطع کرد😔

بعضی وقتا نمیدونم چ خاکی بریزم سرم ک راحت شم

عیدم کلا زهرمارم شد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به مامانت الکی میگفتی ما داریم میریم یه جای دیگه.. یه جوری که دلش دنبالت نباشه و ناراحت بمونه

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

تقصیر شوهرته خوشش نمیاا که نمیاد بخاطر زنش چند ساعت تحمل کنه

اگه خوشش نیاد جایی بره زهرمارم میکنه عیدم همینکارو کرد رفتیم مسافرت با خونوادم از دماغمون دراورد

ب شوهرت می‌گفتی زود تر اعلام میکردی ک با ملت حال نمیکنی یه برنامه دیگه میریختیم ملت عنتر منتر تو نیستن ک لحظه آخری برنامه عوض میکنی باز صد رحمت به این من ک نو انتخابم ری....دم ۵ ماه سر کار نرفت ب زور و دعوا و قهر فرستادیم سر کار حالا عید نبود امروز نبود کلا زهرمارم کرد تازه یادش افتاده کار کنه الآنم پاشد رفت سرکار