خالم اینا میرن 13 بدر ب ما هم گفتن بریم پیششون ب شوهرم گفتم بریم زنگ زد مامانش اینا اونام بارون بیان پیش خالم اینا اصن حوصله قوم شوهر ندارم عی خدا کی میشه بگذره
دختران شاد، زیباترین دختران هستند :) وقتی به تو خیانت میکنند، انگار بازوهایت را قطع کردهاند؛ میتوانی آنها را ببخشی اما نمیتوانی در آغوششان بگیری. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیب نمیزند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.
خوب بود ب شوهرت میگفتی میزبان اگر میخاس مامانت ایناهم بیان خودشون تماس میگرفتن
مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یکموی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌
شوهرم درک و عقل مناسبی نداره انگاریی فقد خانوادش مهمن هر جا بریم باید شیاف باشن تو کونمون ننش اینا
خب اونا جایی برن از مهمونی یا مسافرت ب شما هم زنگ میزنن ک بیایین؟؟
مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یکموی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌
بعد به شوهرت بگو خوب بود بماهم زنگ میزدن میرفتیم و.....
البته ن با گلایه
خیلی دوستانه و گفتن همانا و سریع بحثو عوض کن
مطمئن باش گوشه ذهن شوهرت میمونه
اما اگر با دلخوری و جروبحث بگی شوهرت بدتر میکنه