خالم اینا میرن 13 بدر ب ما هم گفتن بریم پیششون ب شوهرم گفتم بریم زنگ زد مامانش اینا اونام بارون بیان پیش خالم اینا اصن حوصله قوم شوهر ندارم عی خدا کی میشه بگذره
دختران شاد، زیباترین دختران هستند :) وقتی به تو خیانت میکنند، انگار بازوهایت را قطع کردهاند؛ میتوانی آنها را ببخشی اما نمیتوانی در آغوششان بگیری. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیب نمیزند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
خوب بود ب شوهرت میگفتی میزبان اگر میخاس مامانت ایناهم بیان خودشون تماس میگرفتن
مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یکموی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌
شوهرم درک و عقل مناسبی نداره انگاریی فقد خانوادش مهمن هر جا بریم باید شیاف باشن تو کونمون ننش اینا
خب اونا جایی برن از مهمونی یا مسافرت ب شما هم زنگ میزنن ک بیایین؟؟
مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یکموی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌
بعد به شوهرت بگو خوب بود بماهم زنگ میزدن میرفتیم و.....
البته ن با گلایه
خیلی دوستانه و گفتن همانا و سریع بحثو عوض کن
مطمئن باش گوشه ذهن شوهرت میمونه
اما اگر با دلخوری و جروبحث بگی شوهرت بدتر میکنه