خالم اینا میرن 13 بدر ب ما هم گفتن بریم پیششون ب شوهرم گفتم بریم زنگ زد مامانش اینا اونام بارون بیان پیش خالم اینا اصن حوصله قوم شوهر ندارم عی خدا کی میشه بگذره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خوب بود ب شوهرت میگفتی میزبان اگر میخاس مامانت ایناهم بیان خودشون تماس میگرفتن
مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یکموی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷رهبر شهیدم کربلا نرفته شد کربلایی❤️من بمیرم برای مظلومیتت😭 آقا مجتبی لحظه ای و کمتراز آن دست از حمایت شما نمیکشم❤️❤️❤️
شوهرم درک و عقل مناسبی نداره انگاریی فقد خانوادش مهمن هر جا بریم باید شیاف باشن تو کونمون ننش اینا
خب اونا جایی برن از مهمونی یا مسافرت ب شما هم زنگ میزنن ک بیایین؟؟
مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یکموی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷رهبر شهیدم کربلا نرفته شد کربلایی❤️من بمیرم برای مظلومیتت😭 آقا مجتبی لحظه ای و کمتراز آن دست از حمایت شما نمیکشم❤️❤️❤️
بعد به شوهرت بگو خوب بود بماهم زنگ میزدن میرفتیم و.....
البته ن با گلایه
خیلی دوستانه و گفتن همانا و سریع بحثو عوض کن
مطمئن باش گوشه ذهن شوهرت میمونه
اما اگر با دلخوری و جروبحث بگی شوهرت بدتر میکنه