ms_mina مدیر استارتر عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 1642 عنوان دعا برای شما 166 بازدید | 34 پست سلام دوستان وقتتون بخیربه نیت هرکی که اینجا پیام بزاره من قرآن میخونم یا حمد یا قلهوالله یا قدر به خواست خودشدر عوض میخوام یک صلوات برای من بفرسته که حاجت منم روا بشه (نامم میناست)هر کدوم از سورهها رو خواستین فقط اسمش رو بنویسین خدایا من چشمام میبندم و تو زندگیم رو با رنگهای خودت نقاشی کن😍💫 1404/01/12 | 23:22 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
jcghgj عضویت: 1400/08/16 تعداد پست: 802 فرستادم انشالله به حاجتتون برسید🌹منم مشکل بزرگی دارم میشه برام دعا کنیدتا فردا حل بشه...🥲😔 چشمان تو در آینه ی اشک چه زیباست. نرگس شود افسرده چو در آب نباشد.
_84zara عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 4404 قدر بخون برام عزیزم اسمم زهراسبرات سه تا صلوات فرستادم خدایاشکرت❤️ کاربری دست دو نفر هست
قهوه_گانودرما عضویت: 1398/08/10 تعداد پست: 3469 فرستادن براتون الهی به خواسته دلتون برسید هرکدوم به دلت افتاد برام بخونی لطفا 🔹️🔷️ یوسف گمگشته بازآید به کنعان غم مخور🔹️🔷️💙🦋
ms_mina مدیر استارتر عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 1642 برات صلوات فرستادم برام بچه هام دعا کن عاقبت بخیر بشن به نیت پنج تن کسا؛ پنج تا قدر براتون میخونمسپاسگزارم بانو خدایا من چشمام میبندم و تو زندگیم رو با رنگهای خودت نقاشی کن😍💫
zshgh عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 14230 زینب ب نیت شاغل شدنم ب امید خدا بعد از تعطیلات عید از شرکت زنگ بزنن بگن بیا سرکار مشغول شو واز پس کار بربیام و ماندگاری بشم من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃 بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅
پسرودخترم عضویت: 1398/06/07 تعداد پست: 9606 به نیت پنج تن کسا؛ پنج تا قدر براتون میخونمسپاسگزارم بانو خدا خیرت بده من ۱۴صلوات ب عشق چهارده معصوم برات میگم ان شاالله حاجت روا بشز
ms_mina مدیر استارتر عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 1642 فرستادم انشالله به حاجتتون برسید🌹منم مشکل بزرگی دارم میشه برام دعا کنیدتا فردا حل بشه...🥲😔 به نیتت عزیز؛ ۸ تا قل هوالله میخونم هدیه میدم به امام هشتم که دست به گره زندگیت بزنن و باز کنن خدایا من چشمام میبندم و تو زندگیم رو با رنگهای خودت نقاشی کن😍💫
jcghgj عضویت: 1400/08/16 تعداد پست: 802 به نیتت عزیز؛ ۸ تا قل هوالله میخونم هدیه میدم به امام هشتم که دست به گره زندگیت بزنن و باز کنن 🥲💚🌹 چشمان تو در آینه ی اشک چه زیباست. نرگس شود افسرده چو در آب نباشد.
کاربرo_o عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 5986 ممنون ی صلوات بفرستید خدا حاجتمو بده با کسی که لایق و عاشق هم باشیم ازدواج کنم
ms_mina مدیر استارتر عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 1642 برات دعا میکنم مینا جانمن برای ازدواجم میخوامسارا و عرفان عزیز ۵ تا حمد میخونم برات به نیت ۵ تن کساانشاءالله فاطمه زهرا به زندگیت نظر کنه و خوشبخت بشی خدایا من چشمام میبندم و تو زندگیم رو با رنگهای خودت نقاشی کن😍💫
mohisar عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 3943 عزیز ۵ تا حمد میخونم برات به نیت ۵ تن کساانشاءالله فاطمه زهرا به زندگیت نظر کنه و خوشبخت بشی ممنونم 🥺انشالله توم حاجت روا شی
ms_mina مدیر استارتر عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 1642 قدر بخون برام عزیزم اسمم زهراسبرات سه تا صلوات فرستادم برات ۵ تا قدر به نیت ۵ تن ال عبا میخونم عزیزانشاءالله دلت همیشه شاد باشه خدایا من چشمام میبندم و تو زندگیم رو با رنگهای خودت نقاشی کن😍💫