بهت گفته که تا ۴۰سالگی ازدواج نداری ولی تو با توکل بر خدا قبل اون سن ازدواج کنی
یا گفته تو زندگیت جدایی یا طلاق هست اما تو هرجوری که شده تا آخر لحظه عمرت با همسرت بمونی
ممکنه؟؟
روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍. خدا من نمیدونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن میدونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا. ۲۳مهر۱۴۰۳
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
چند ماه پیش هم niniyar_5 بهش گفت اگر باز تبلیغ کنی تعلیق دائم می کنم نمی دونم چرا داره ادامه میده ❗️❗️❗️
🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
برا دوستم سرکتاب گرفت گفت تا ۶ ماه آینده بچه نیست ولی ۲ ماه بعدش اون حامله شد یکی هم چن سال پیش بمن گفت با شوهرت بعد ۱۲ سال زندگی جدا میشی فعلا ک ۴ ساله زنشم حالا اگه ۸سال دیگه جدا شدم میام میگم بهت ولی اکثرا ی مقدارش درسته ی مقدارش غلط من تجربه داشتم
خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند