2777
2789
عنوان

کالسکه‌های ایرانی ی خارجی؟

404 بازدید | 69 پست

سلام خانم‌ها، لطف می‌کنید راهنمایی کنید. در حال خرید سیسمونی هستم. برای خرید کالسکه تردید دارم، خیلی‌ها می‌گن اصلن کاربرد نداره چون یا بچه‌مون توش نمی‌مونه یا جایی نمی‌ریم ک لازم بشه. من ماشین دارم و کمتر پیش میاد جایی برم که نیاز به پیاده‌روی طولانی باشه. بنظرتون اصلن کالسکه بخرم؟ اگه خواستم بخرم عصایی بخرم یا از این بزرگ‌ها؟ اصلن عصایی‌ها برای نوزاد هم قابل استفاده‌ن؟ کسی از کالسکه‌های ایرانی استفاده کرده؟ دلیجان یا ارابه؟ جنس پارچه‌هاشون خوبه؟ کیفیت ساخت اسکلتشون چطور؟

أَلَیْسَ اللَّهُ بِکَافٍ عَبْدَهُ؟ لَی٘سَ! بخدا کافی نیست!

من دلیجان دارم راضیم ۱۵ماهه داره استفاده میکنم نو نو هستش زیاد هم استفاده نداره چون تابستونا گرمه زمستونا سرده برا بچه خوب نیس

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم نظرم درباره کالسکه منفی هست... 

چون واقعا کاربرد نداره مخصوصا برای شهرهای ما!! که همش چاله چوله ست و یه ذره پیاده رو هست که آدما بزور جا میشن... من خودم به مامانم گفتم نخره هر چند خیلی اصرار داره همه چیز تکمیل بخره!!!!

اگه ماشین داری و اهل پاساژ گردی و مسافرت نیستی،یه دسته عصایی خوب بگیر،یا اصلا زیاد هزینه نکن،ما ماشین داریم ولی تو شهرکیم،زیادم مسافرت میربم،گراکو گرفتم با کریر شد دو و دویست و پنجاه،دسته عصایی ها روشون کریر نصب نمیشه،از شش به بعد قابل استفاده ست،اونا که کربر نصب میشه بعد سیت،مبله اند

من معجزه را فردی می‌ناممکه می‌شود در آغوششعالم و آدم را از یاد بُرد

کالسکه رو اگر بقول خودت نیاز به پیاده روی طولانی نداری فعلا نخر.

اما اگه مییخری اول به استحکام اسکلتش دقت کن بعد پارچش 

سعی کن جمع جور بخری. من خیلی پشیمون از خریدم. 

تجربه که نداشتم مامانمم گذاشته بودم تو فشار ک زود انتخاب کن.البته از دوماهگی بچمو میزاشتم توش میبردم گردش تااا وقتی که دیگه شیطون شد و تو کالسکه نمینشست ولی خب چرخش شکست و دیگهم درست نمیشه.

تو نظرم هست براش عصایی بخرم برا الانش بهتر و راحتتره چون من عاشق بیرون رفتنم.با سه چرخه و اینا هم نمیشه چون هم خودش خسته میشه هم کنترلش سخته

میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩

من کالسکه و کریر و صندلی ماشین ولدان گرفتم خیلی راضی ام. اگه تا این حد تردید دارید در مورد استفاده ب نظرم بعد از دنیا اومدن نی نی بخرید اگه دیدین لازم میشه. من تا هشت ماهگی پسرم ک استفاده نکردم. ولی بعد از اون خیلی استفاده کردم

من هنوز نی نی به دنیا نیومده ولی رفتم از بس فروشنده روی مخم ویراژ رفت خر شدم خارجی خریدم و عصایی...البته خوشگل هم‌هست

ولی ایرانی ها هم‌خدایی نازه

این مغازه هایی که‌من رفتم‌واسه ایرانی ها بدنه ایرانی استفاده کرده بودن بعد‌خودشون‌انواع کاور مختلف و‌متنوع تن اسکلت ایرانی کرده بودن گفتن اینا پارچه اش مال خود دلیجان یا ارابه نیس

و خیلی هم‌قسنگ بودن...یه‌خصوص چند مدلش خیلس به‌دلم‌نشست

اگه وسیله داری و کمتر کالسکه به کارت میاد همون ایرانی بخر که کاور قشنگی داشته باشه هم هزینه زیاد نمیکنی هم به اندازه استفاده ات به‌کارت میاد

خدایی خیلی ناز بودن

دخترخانومای مجرد...شما رو به هر کی قبول دارین قسم  زیر 22 سال ازدواج نکنین  .... منظورم این نیس که اونایی که زیر 22 ازدواج کردن بدبختند...من خودم 18 سالم بود و سال اول دانشگاه بودم که ازدواج کردم و خیلی هم خدا رو شاکرم و   ولی زیر 22 ریسک داره....چون تو به عنوان یه زن تا 22 سالگی نود درصد افکارت و عقایدت ثبات پیدا میکنه و خیلی از تفریح ها و شیطنت های دخترونه مال زیر22 هست و از طرفی یه زن هرچی کوچیکتر باشه آسیبپذیر تره و بیشتر میتونه مورد ظلم واقع بشه ولی بالای 22 سال بالاخره یه رشته دانشگاهی خوندی و در صورت نیاز احتمال شاغل شدنت بیشتره و اگه خدایی نکرده ازدواجت اشتباه باشه میتونی شرایط رو به نفع خودت تغییر بدی  و کمتر به حمایت خانوادت نیاز داری یا حداقل کمتر از یه دختر 17 ساله اسیب ببینی.... تو رو خدا اگه مجبور نشدین زود ازدواج نکنین ...منم 18 سالم بود فک میکردم هرچی زودتر ازدواج کنی بهتره الان که 2۶سالم شده و ادمای اطرافمو میبینم بین اونایی که ازدواجشون اشتباه بوده اون دسته که زود ازدواج کردن بیشتر ضربه خوردن...احتیاط شرط عقله...به خصوص توی این زمونه که از هر ده تا مرد یکی دوتاشون واقعا مرد زندگی اند...زندگی تون رو بر اساس استثنا ها قرار ندین که مثلا فلانی خوشبخته

خب

کالسکه حتما عصایی بخرید.ولی بنظرم باشه بد نیست

من دائم‌پیاده روی داشتم و دائم استفاده کردم

ولی جاریم،همش با ماشین بودن و کالسکه نخریدن، اما بچه ش به شدت تپل و تنبل بود دریغ از یه قدم😕خلاصه که کلی همه فامیل همیاری میکردن،که کمر درد نگیره باباش😂

من برای دختر بزرگم کالسکه گود بی بی حریدم خیلیم ازش استفاده کردم

عالی بود ولی خیلی سنگین

امسال برای دختر دومم همونو استفاده کردم ولی خیلی سنگین بود و برای تو ماشین گذاشتن و مسافرت بزرگ بود

رفتم کالسکه دلیجان ایرانی خریدممدل دیبا که عصایی هست قیمتشم ۱۵۰ 

خیلی راضی هستم براس مسافرت عالیه

چون وقتی جمع می شه خیلی کوچیک و جمع و جوره

قکر می کنم شما که بیشتر با ماشبن رفت امد می کنی یه دونه عصایی ارزون برات کافی باشه

هلوی تابستونی من ، نیکا ی عزیزم ۹ مرداد ۹۶ زمینی شد 🌷